Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Brod(ic) mojih snova
Labud 1258:
--- Citat: drazeta 24, 03, 2009, 18:04:13 posle podne ---Ovo je trenutno brodic mojih snova.Vecih i nemam,prvo ove da odsanjam,a za posle cemo da vidimo.Metalni 8 dugacak(preko svega oko 9) u tabanu 2.3(preko svega 2.8).Jedino ako ostanu ovi povoljni krediti jos jedno 2 god,pa da se zaletim u neku plastiku slicnih dimenzija.
--- Kraj citata ---
Prava stvar :preved:
Vidim da imamo isti cilj, ali ti si otisao malo dalje, samim tim sto si nacrtao-zacrtao sebi cilj.
Jel imas neki konkretan plan, hoces ga praviti kod majstora ili ces uzeti nesto polovno ? Ne razumem se dovoljno ali imam dilemu oko zadnjeg svansa, citajuci problem koji je nas kolega imao u Plavomhorizontu shvatio sam da mu upravo takav svans predstavlja problem...
zorter:
--- Citat: drazeta 24, 03, 2009, 18:04:13 posle podne ---Ovo je trenutno brodic mojih snova.Vecih i nemam,prvo ove da odsanjam,a za posle cemo da vidimo.Metalni 8 dugacak(preko svega oko 9) u tabanu 2.3(preko svega 2.8).Jedino ako ostanu ovi povoljni krediti jos jedno 2 god,pa da se zaletim u neku plastiku slicnih dimenzija.
--- Kraj citata ---
Ne vidim u nacrtu da si predvideo WC. Ako nisi, veruj mi zazalices. To je najneophodnija "soba" na brodu.Pozzzz :good:
Labud 1258:
Ne vidim u nacrtu da si predvideo WC. Ako nisi, veruj mi zazalices. To je najneophodnija "soba" na brodu.Pozzzz :good:
[/quote]
Cini mi se da je WC sa druge strane "zida" u odnosu na kormilo. U pravu si sto se WC tice, bez njega nista ...
drazeta:
Labud je u pravu.Sa druge strane kormila.Sve cu sam pa kako bude!
zorter:
Jeste, sad tek razaznah sta je sta. Ucinilo mi se da je tu sudopera pa se i zapitah otkud tako daleko od sporeta sa dve ringle. Sad je sve ok. :good: :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju