Nautika opšta... > GPS
Testiranje GPS uredjaja
Kapetan:
od sinoc me lomata temperatura .... bio sam do broda al nisam imao snage da isplovim :(
ajde onda na sharku imamo wireles pa mozemo odmah da poskidamo programe i sve sto treba...
samo napravite spisak sta ocekujete od telefona da ja pripremim programe i istetstiram iste
SALE NB:
Upravo sam testirao HTC wildfire sa IGO 8 navigacijom. Otisao sam od Banovaca do Nove Varoši, i u povratku preko Tare, Bajine Bašte, Valjeva i Obrenovca.
Turn by turn navigacija za auto radi besprekorno. Softver nudi i opciju za pešake, ali ne i za plovila. Karta Srbije je ionako mršava, iako su čak i imena sporednih ulica u manjim mestima naznačena. Reke prikazuje kao plave trake i ništa više.
Uočio sam da uređaj pogrešno pokazuje nadmorsku visinu, i to su razlike od 50 i više metara.
Inače, na HTC-u sam dobio instaliranu "navigaciju" i google maps, ali to ne radi!
Prijavljuje mi da nema mape za moje područje?!
Baterija je nakon 4 sata rada u GPS modu bila potpuno prazna. Wireless takođe veoma brzo potroši bateriju. Baterija je ,generalno, naslabiji deo ovog HTC-a.
Kapetan:
baci mi link za taj IGO8 ovaj moj trazi neki fajl da se menja a meni telefon rootovan i nako da instaliram root explorer...
drugo Google Maps radi savrseno kod mene bez problema... WIFI mi je ukljucen neprekidno po 4-5 dana bez punjenja baterije....
gps na drugim mobilnim izdrzi maximum 2 sata pa sada vidi da li je baterija losa...
Kapetan:
inace koliko sam skapirao u IGO mape mozes da ubacis ovaj ENC sa plovputom save , dunava i tise....
a nadjoh link da se edituju garmin mape pa da se ubaci najnovija navigacija plovputa dok pera to ne prepravi ...
http://www.geopainting.com/en/ nisam jos proba jer nemam garmin uredjaj al ako radi .. znaci uredjaj i sami uradite mape i milina ...
ronac:
Onda ovako,posto LSI ne moz pre 17 h neka to bude 17,30 h ,do tada moze da stigne i Sale iz Banovaca. :good: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju