Nautika opšta... > GPS

Testiranje GPS uredjaja

<< < (3/6) > >>

mossi:
Koristim HTC Desire ali osim njega nemam druga iskustva sa telefonima.
Imam GPS navigaciju na Humminbird FishFinderu, ali to nije to.
Danas u Srbiji nikad ne bih doplatio Humminbirdu za GPS antenu, koja me je onda koštala 150e!  :suicide:
Karte koje imaš bespatno sa HTC-om, Google Maps /ali se vuku sa neta/. Tako da treba da imate neki internet paket.
Karte za Humm. su očajne, Garmin ih tuče u Srbiji 100x!
Ali Humm mape /Navionics mape/, za područja koja pokriva su MAMA!
Na žalost, izgleda da ne postoji interes ili postoji DOGOVOR! da se pokrije InLand Evrope sa Navionics mapama.

Ali o tome smo već pisali.

Kapetan:
nije poenta u mobilnom toliko koliko je u softweru... moja preporuka je da uzmes neki telefon sa ANDROID operativnim sistemom i sto vecim ekranom (po meni je to jedina prednost stand alone uredjaja za 99% nas)

za razliku od bilo koje druge karte google maps ima satelitski snimak sto mnoooogo znaci .. na satelitu se vidi skoro sve a na drugim mapama samo ono sto je onaj ko je pravio mislio da je bitno... ne zaboravi MIO, Garmin , TOMTOM... svi imaju mape prilagodjene kolima a nijedna nije prilagodjena brodu...  pera jeste uradio dosta na tom polju ali je malo stao :(  drugim recima na reci te zaista ne zanima kako da dodjes do Knez Mihajlove 32, a kad kupis neku mapu za gps 99% stvari su informacije na kopnu

eni blue:
HVALA,za informacije nesto mi jeste jasno a nesto i ne razumem jer sam u nekom delu tehnicki nepismen, nadam se da cu dobiti konkretnu ponudu u trenu kada krenem u realizaciju problema, malo cu biti dosadan ali pristajem da vodim na  :drinks: :drinks: :drinks:

ronac:
Kapetane ,kupljen HTC Wildfire.Cekam obuku i podesavanja. :drinks:

LSI:

--- Citat: ronac  07, 01, 2011, 18:41:28 posle podne ---Kapetane ,kupljen HTC Wildfire.Cekam obuku i podesavanja. :drinks:

--- Kraj citata ---

Javite i meni. Došao bih i ja da naučim nešto.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju