Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Dozvola za camac
bugi:
Mozda sam malo saljivo ovo sve napisao kao po obicaju ali to je tako...
Bez obzira citaj dalje i poslusaj kolegu :good:
Zoran Marinković:
:good:
Naš drugar je zamolio za pomoć ane da ga zbunite.... :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:
One Bugijeve savete primeni samo obrnutim redom.... :lol: :lol: :lol:
:agree: Ako smo te dovoljno zbunili, onda sve to lepo zaboravi, pročitaj knjižicu, plati harač i idi na prvo polaganje....to je sve
Kapetan:
evo ti moje iskustvo pa prcoeni:
Polagali smo na nekom splavu u Obrenovcu, Prvo je kapetan ispricao jednu zanimljivu nautricku pricu nekih sat dva a posle podelio apire na zaokurzivanje ... posle pola sata imali smo i usmeni deo gde smo pricali malo , to jest preprcavali ono sto je kapetan pricao , a posle smo svi polozili i seli na zajednicki pasulj :good:
znaci ne brini !
mesechar:
--- Citat: Kapetan 25, 12, 2010, 23:08:50 posle podne ---evo ti moje iskustvo pa prcoeni:
Polagali smo na nekom splavu u Obrenovcu, Prvo je kapetan ispricao jednu zanimljivu nautricku pricu nekih sat dva a posle podelio apire na zaokurzivanje ... posle pola sata imali smo i usmeni deo gde smo pricali malo , to jest preprcavali ono sto je kapetan pricao , a posle smo svi polozili i seli na zajednicki pasulj :good:
znaci ne brini
znaci ne brini ako odes i polazaes u Obrenovcu!! Ja sam polagao u Pancevu kod Gvozdenovica jedan ekstra lik moras da pazaris knjigu i malo je procitas i to je to a u Beogradu ... i na predvojnicku obuku da odes nece pomoci sve go ludak ne bi me cudilo da i veslanje uvedu u obavezni segment ispita!!
--- Kraj citata ---
Kapetan91:
ja cu sve da vas tuzim kapetanu koji bude na polaganju pa ste gotovi :yahoo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju