Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Preporuka za varalicarski komplet
HOGAR:
Pa na moru ti je to najefikasniji pristup,samo je razlika u tegu,koji zna da bude tezak i par kg,zavisi od ciljane dubine.Moras da budes strpljiviji,i na moru zna da se desi cimanje ceo dan,bez ulova,i pored dobrih sonara roll4 taz,ali,ploviti se mora sajkaca
HOGAR:
Teg za troling se nalazi na posebnom stapu,a varalica je ukopcana preko stipaljke,tako da prilikom uzimanja mamca,stipaljka spada i ostavlja slobodan stap sa varalicom bez tega.E sad,ako si ovo znao,ja se izvinjavam sto te udavi llll
broker975fx:
--- Citat: HOGAR 04, 08, 2012, 18:33:42 posle podne ---Teg za troling se nalazi na posebnom stapu,a varalica je ukopcana preko stipaljke,tako da prilikom uzimanja mamca,stipaljka spada i ostavlja slobodan stap sa varalicom bez tega.E sad,ako si ovo znao,ja se izvinjavam sto te udavi llll
--- Kraj citata ---
ma prvi put čujem,
kako god danas imamo jednog smudja al klasično na dubinca i kedera, nažalost mi se otkačio a meredov naravno nespreman tamburanje
Ako niste razumeli sta sam pitao evo pojasnjenja, imali svrhe umesto zivog kedera na dubincu zakaciti varalicu, varalica se sasvim lepo ponaša na toku dunava koliko sam primetio. Ono što meni deluje kao nedostatak je što se često desi da je udica zakači strunu i onda se obrne naopačke i gubi funkciju
poljo:
Jbg nisi to pitao ali...Guglaj malo "troling" sve ce da ti bude jasno . Na rijekama moze varalica umjesto kedera ali oci moraju stalno da budu na stapu kao i kod blinkeranja zato sto riba (vjerovao ili ne ) osjeti razliku pa ispljune .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju