Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Bolje da su ga ukrali
igogitar:
Je li ovo Super Shark?
Kapetan:
to se da srediti i kako zoran kaze ne bi trebalo mnogo da kosta , nisam neki majstor al mogu da dodajem stvari tako da racunas i mene :good:
jedino se ostavlja pitanje da li ce se stvar ponoviti ... nisam pristalica nasilja ali ...
budens72:
--- Citat: igogitar 23, 12, 2010, 01:43:09 pre podne ---Je li ovo Super Shark?
--- Kraj citata ---
i ako je bio, više nije :sorry:
ne znam šta bih dodao... mark i palica, samo bez svedoka.... :aikido:
vlast neće zaštititi imovinu od narkomana, narkomani su zaštićeni !!!
Outboard Master:
--- Citat: Zoran Marinković 22, 12, 2010, 21:01:37 posle podne --- :good:
Najgore je što se tačno zna koji su idioti, notorni narkosi i jebivetri. Obzirom da ih i svedoci poznaju i znaju na šta su spremni, molili su me da njihova imena ne spominjem, jer imaju mladu decu koja ne bi smela da izađu iz kuće , a vrlo verovatno je da bi mi prvom sledećom prilikom spalili i vikendicu i drugi čamac.
Da zlo bude veće, svi u Čelarevu poznaju i moju decu, a inače mi je upućen "drugarski i bratski " savet od strane :police: da bolje zaboravim na sve na osnovu njihovog poznavanja efikasnosti našeg pravosudnog sistema..... :skull: :skull: :skull: :skull: :diablo: :diablo: :diablo:
--- Kraj citata ---
e moj prijatelju nije to samo u srbiji tako sa tim pravosudnim sistemom, nazalost.
ovde sklapati i planirati otvoreno presudjivanje van drzavnog sistema nije pametno posto moze posle ..... ovo ...ono... oni na forumu... ja sam procitao...i td.....
posto kapetane ovde moze svako neregistrovan ovde da cita sta hoce. zelim ti zorane puno uspeha pri popravci camca .
Kapetan:
--- Citat: Outboard Master 23, 12, 2010, 10:33:18 pre podne ---
posto kapetane ovde moze svako neregistrovan ovde da cita sta hoce. zelim ti zorane puno uspeha pri popravci camca .
--- Kraj citata ---
tesko da ce narkomani doci na sajt ... sa druge strane necemo dozvoliti narkomanima da nam uredjuju politiku sajta ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju