Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Bolje da su ga ukrali
Zoran Marinković:
:good:
Sviđa mi se raspoloženje drugara. :party:
Tamo negde u martu kada bude lepo vreme mogli bi stvarno iz zahebancije da ga odeljemo... to mi je inače pomoćno čamče i najviše mi je služio da dođem od nasipa (dolme) do vikendaje kada je vodostaj do jaja. odnosno kad poplavi. A onda mi baš treba to parče korita.
Baš bi mi bilo drago da se skupimo i zezamo a usput uradimo i nešto korisno. :party: :party:
Профа:
Штета је начињена, али сигурно да је боље по вас што га нису украли. Ето Зоран се понудио за техничку помоћ.Поправка неће ништа више коштати од дружења.
А исправљање криве Дрине препустите властима, сигурније је, одговарају сами себи ако се икада пробуде и изађу из мишијих рупа. Биће и они некада оно што треба да буду. Исплати се чекати.
Darkobp:
Komso ce sredimo malo camce :good:
Eto nudim se i ja :good: Lepo ili sacekamo lepse vreme il ti ga ja maznem na prikolicu pa kod mene u Palanku u garazu pa natanane da malo za ove zimske dane da imam sta raditi i camce ko nov a zivci tvoji sacuvani,al taj kotlic ti negine svakako :good: :lol:
Zoran Marinković:
--- Citat ---al taj kotlic ti negine svakako :good: :lol:
--- Kraj citata ---
Komšo, ovde ima jedan problem - MI SMO PONAVLJAČI.. :drinks: :party: :friends:
Mora da se utvrdi gradivo...a i obavezno je prisustvo nadzornih organa :agree:, namrštene inspekcije, kontrolora vatre, vatrogasaca...
Darkobp:
Prezivece se i to valjda nekako :lol:
Nevidim razlog zasto odsecati celo dno i praviti ravnog tabanasa kad se nedostajeci deo lepo moze izliti i zakrpiti da se nista i neprimeti,samo bi se moralo otvoriti duplo dno zbog radova,to je neka moja procena
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju