Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Bolje da su ga ukrali
busa2:
odradi se poliester i mat u 3-4 slojeva , pa bodi git radi lakseg smirglanja. a kostur-kalup mnogi sada rade od stirodura pa na njega slojevi poliestera i mata.ako je za utehu nije to tako neizvodljivo samo ti treba solidan plasticar sa iskustvom da nebi izgledalo bas grdno.
busa2:
darko iz beograda prodaje poliester i sve za reparaciju plasticnih camaca a i ima radionicu za prepravku i gradnju camaca kontaktiraj ga i potrazi pomoc sta i kako naravno posalji mu slike on je kompetentan po tom pitanju tel.065;34-35-345
jugov:
:wild: ovo prećutati je veoma teško, ostati dužan meni bi bilo još teže, druže mrak i dobra palica pa udri . :aikido: sačekati koji mesec da stvar malo legne a oni urade još koju glupost.
želim ti uspeha u obnovi čamca. pa da vidimo sliku na kraju posla.
ne, ne ni dalje nemogu da verujem koji vandalizam.
zoke:
Znam kako ti je drugar imao sam i ja problema sa tim ,cak je i policija pozivana i kad sam dobio saopostenje da im nemogu nista,uzeo sam stvar u svoje ruke. Jednom naidjem a oni na splavu i onda cjevka proradila pa opleti a tu se nadje igorbos sa drugarom pa i oni koju dodali i ja bogami 2 godine miran a njih ni navidiku. Pa zar da se sklanjam citav zivot ako cemo na konac pa imaju i oni kuce oceve majke i imovinu a i to drugar isto gori ko i moje pa nek izvole. Uglavnom ja sam svoj problem rijesio
barbanesa:
Jednom recju ZALOSNO .potpuno se slazem sa Zokom nista bez cevke i to iz mraka po njima i po najmilijima pa nek vide da i njih boli mamu im je..m narkomansku.nema tu milosti. :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju