E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

Потонути на везу

<< < (2/2)

Kapetan:

--- Citat: Zole  14, 12, 2010, 22:23:15 posle podne ---Kakva su iskustva sa plastičnim čamcima i uticaju leda oko njega? Naravno, mislim dok je na vezu.
Imam jedrilicu na marini shark , i nisam siguran da li ću moći mirno da spavam?

--- Kraj citata ---

auuu pa gde plastiku i led.... led je saceka i smrvi je celu i kad krene da se otapa potone za 10 minuta :)

a bre ne zezaj eno ga Macgregor prekoputa mene 3 odine u ledu provede i sve ok... a druga stvar pogledaj ovo

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=5858.0

bugi:
Stanje je dobro jer nismo imali ni jedno potonuce
Ima par neodgovornih vlasnika koje doduse nije tesko obavestiti da nesto ne stima
Jednostavno ne misle ljudi glavom ili ne sluze se mozgom...kako hoces  :lol:
Ali ima i jako dobrih likova...sa nekima sam jako dobar i ne stide se pozvati i reci da nisu u mogucnosti doci pa da povedem racuna o camcu. Stvarno mi nije tesko...ako je covek na mestu  :drinks:

Kapetan:
iskreno  mislim sam da ce za dolaskom Nese stanje na galiji biti popravljeno ..
generalno galija nije imala srece sa vlasnickom strukturom :(

bugi:
 :good: i jeste znatno popravljano
Ipak se on jako dobro razume u motore i camce pa samim tim sanse da nesto podje naopako su jako male
A i Tadija ima dugogodisnje kapetansko iskustvo
Sve u svemu sad je dole jako dobra ekipa...pre svega ljudi i ribolovaca

Kad smo vec kod potapanja
Ove godine sam spasavo neke klince koji se prevrnuse na Svebu sa nekim plasticnim kabinasem
Sve proslo super
A cujem da su se na 25 Maju prevrnuli neki momci sa metalnim kabinasem koji su vezani u Dunavcu...ne znam gde tacno
Isto su prosli bez posledica (ako ne racunas telefone i ostale gluposti koje obavezno nastradaju)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju