E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Poliesterska smola i mat-- gde kupiti

<< < (2/7) > >>

busa2:
oblak ja sam zvao par njih posto imam i ja plasticarske radove . GINI je vrhunska smola i najkvalitetnija jako je gusta u odnosu na ostale pa se nesliva u uspravnim radovima
20 kg smole kod njih je 6000 din ,
1kg ucvrscivaca je 900 din
mat je ... izgubi cenu ali je i on najbolji po ceni

meni treba sve po pola ajde da delimo .
inace gini je u vrcinu (direkcija i prodaja)

medvedicibgd:
Ima neka firma na Banjici koja je uvoznik,i kazu da su povoljni,mislim da mozezes preko neta da dodjes do njih. :telephone: :good:

petar_kozic:
Ta firma na Banjici prodaje west epoxy. To je epoxy i dosta je skuplji.

Znam i kako sve to funkcionise jer sam ja pregovarao sa Hrvatima za uvoz.

Sve ide preko Hrvatske.
Dolazio je covek ovde da sastancimo.

Nece da daju direktno. Ide preko coveka iz Hrvatske koji tamo ima firmu i uvozi direktno west system. West system podrzava to da roba za Srpskog distributera ide preko njega.

Kapetan:

--- Citat: petar_kozic  12, 12, 2010, 12:16:19 posle podne ---Nece da daju direktno. Ide preko coveka iz Hrvatske koji tamo ima firmu i uvozi direktno west system. West system podrzava to da roba za Srpskog distributera ide preko njega.

--- Kraj citata ---

pun mi je k tih idiotizama , Garmin , West , i jos gomila ljudi radi tako ... mi smo vece trziste oni manje sva logika je da ide preko nas, i posle nema teorija zavere......

busa2:
kap mislim da nisi u pravu da smo mi vece trziste po potrosnji proizvoda koje si naveo .mislim da samo u Rjeci ima 5 specijalizovanih radnji za nauticki  repromaterijal. ? 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju