E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Poliesterska smola i mat-- gde kupiti

<< < (5/7) > >>

oblak:

--- Citat: fisherman  16, 04, 2011, 11:56:16 pre podne ---oblak hvala .... Video sam za Darka.... Ma nije meni sto je razlika evro po kilogramu, nego sto ste ovde pisali da je gini najkvalitetniji.... A treba mi 10tak kg pa reko bolje da se izdelim sa nekim.... AKo se niko ne javi uzecu kod Darka...

--- Kraj citata ---
poliester ko poliester....vazniji je dzzelkot

Zoran:

Zainteresovan sam za smolu.Poslao sam ti pp.

autenticom:
koja kolicina smole i ostalog je potrebna za 1m2 u dva sloja. hvala

nikolaarandjelovac:
Ja sam dugo radio sa poliesterom . Sada veoma malo ali  Prihvalilo mi malo smole. Pa predlazem sledece ako ima zainteresovanih. Imam da menjam 7kg mata 300g vetrotex odlican , Katalizatora 3kg, paste crvene plave zute crne po oko 1kg otprilike , bele nesto vise 2-4kg. Nesto aerosila. Pva odvajaca oko 3litra. Meni treba 440-800 norpol smola oko 25-30kg. Pozdrav svima i srecan rad majstorima

roninsoll:
Zdravo svima,

vidim da vec dugo niko nije pisao na ovu temu. Meni bi trebalo jedno 5 litara poliuretanske smole sa pripadajucim ucvrscivacem  i bar jedno 5 do 10 metara platna. Zvao sam Gi-ni, ali oni imaju samo pakovanja od 18 i 20 litara (oko 10000 din). Oni me uputili na Duo-mix ali i oni ne prodaju mala pakovanja.

Da li je neko skoro kupovao? Video sam da je neko iz Mirjeva prodavao na manje ali su postovi iz 2012.

Unapred hvala za savet.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju