E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Poliesterska smola i mat-- gde kupiti

<< < (4/7) > >>

Vuk:
Pogledao sam www.gi-ni.net i u proizvodima ima svašta. Pojma nema čemu pojedimi proizvodi služe pa ako neko zna bilo bi dobro da napiše gde se i za šta pojedni proizvod koristi.
Recimo kod reparacije plastičnog korita šta uzeti ili ako neko hoće da lije novo korito šta uzeti itd.

Ignjat:

--- Citat: Vuk  11, 03, 2011, 16:52:30 posle podne ---Pogledao sam www.gi-ni.net i u proizvodima ima svašta. Pojma nema čemu pojedimi proizvodi služe pa ako neko zna bilo bi dobro da napiše gde se i za šta pojedni proizvod koristi.
Recimo kod reparacije plastičnog korita šta uzeti ili ako neko hoće da lije novo korito šta uzeti itd.

--- Kraj citata ---

Pa svasta tu nesto moze da se koristi, u zavisnosti od namene, ostecenja i dzepa naravno. Ja sam od onih da ako se radi radi se da valja il drugacije nikako. Vec sam naveo da se kod reparacije poliestera koristi vinilester smola. U tu svrhu mozes uzeti DION 9100 kod reparacije korita, dok se za ostale delove moze koristiti POLYLITE 440-800. Ako radis i reparaciju gelcot-a, uzmi NORPOL GS.
Dosta je lakse kad se vidi sta se radi i tezinu ostecenja. Za izlivanje iz kalupa, otom-potom.
Sto se tice sredjivanja ojacanja, opste poznata stvar da se kod nas uveliko ubacuje drvo u laminat, veoma lose resenje. Bolje je uzeti i raditi sa trakama od PU pene.
Inace sve smole koje su predvidjene za ozbiljniji rad, takoreci prof resenje, su bez ubrzivaca tj kobalta.

fisherman:
U giniju je smola 20 kg 6300 din, mat oko 11000 din 45 kilograma, litar ucvrscivaca je oko 1000 din.
Meni treba 10 kg, pa ako neko hoce da uzmemo po pola set smola mat i ucvrcivac nek cimne....

oblak:

--- Citat: fisherman  16, 04, 2011, 11:24:34 pre podne ---U giniju je smola 20 kg 6300 din, mat oko 11000 din 45 kilograma, litar ucvrscivaca je oko 1000 din.
Meni treba 10 kg, pa ako neko hoce da uzmemo po pola set smola mat i ucvrcivac nek cimne....

--- Kraj citata ---

Ako se ne snadjesh imash u Mirjevu kod Darka 10L za 4000din

fisherman:
oblak hvala .... Video sam za Darka.... Ma nije meni sto je razlika evro po kilogramu, nego sto ste ovde pisali da je gini najkvalitetniji.... A treba mi 10tak kg pa reko bolje da se izdelim sa nekim.... AKo se niko ne javi uzecu kod Darka...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju