E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Poliesterska smola i mat-- gde kupiti

(1/7) > >>

oblak:
Gde kupiti na veliko poliestersku smolu i mat. prijatelj mi je rekao da neko u Ritopeku prodaje al ne može da nadje telefon tog coveka. Zna li neko ko to prodaje i ima li telefon?

Kapetan:
Smiljanic Darko
011 34 22 698

a cimni zorana ima on jos nekoga ko je povoljniji kad se uzima ozbiljna kolicina !

oblak:
Sad sam zvao Darka, kaže ovako 1kg smole sa pripadajucim ucvrscivacem 4 eura, 1 kg mata 4 eura. Jel to skupo ili je ok?

Kapetan:

--- Citat: oblak  11, 12, 2010, 14:18:09 posle podne ---Sad sam zvao Darka, kaže ovako 1kg smole sa pripadajucim ucvrscivacem 4 eura, 1 kg mata 4 eura. Jel to skupo ili je ok?

--- Kraj citata ---
pojma nemam :) ajd znace valjda neko

Darkobp:
Reichold-dovu Italijansku smolu uvozi firma "Gini" u Bg u Industriskoj zoni bb a pakuje na malo i distribuira Farbara  "Duo mix" u Ns partizanska 14  021/477-0352 ili Tel od gazda Duo mix-a Srebro 064/129 55 94  i  Dragan 064 129 55 96 i mozes i na taj broj zvati

Vrsi i Gini prodaju na malo al nemam njihov tel. Raspitaj se kod nekog iz  Duo mix-a i verovatno ce ti oni dati njihov tel
Neverovatno al cene kolioko sam cuo su malo skuplje u Gini-ju nego u Duo mix-u iako je Gini uvoznik

Cene u Duo mix su- na 1 kg nemam pojma,a kanta od 20kg je izmedju 60 -70 evr zavisno od kursa evra po kojem je kad obracunata,bure od 200kg je oko 500evr opet zavisno od kursa

Mat  300gr-mski je oko 3evr

Katalizator tj ucvrscivac nepamtim tacno al negde oko 10-tak evr/litra kojeg ti je dosta 1l na 40kg smole

Preko ovih kanala se snadbevaju i Mladja iz 3 princeze i ostali novosadki proizvodjaci camaca al prema njima su i verovatno i druge cene

Pitaj obavezno bilo gde da budes uzimao jer proizvodu smolu i nasa domaca Zorka al je ocajnog kvaliteta i trebalo bi je izbegavati ponarocito ako se radi i lije nesto vece pa da bas nedobijes nju

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju