E, ovako treba... > Elektronika

Mobilni sa podrskom za Google Maps

<< < (20/22) > >>

deda:
Barba,evo ti i ovaj link,rado dele savete!Mada kada se setim kako si mi kudio ladju..... :wild:

http://www.mobilnisvet.com/forum/

mossi:

--- Citat: Terca  25, 12, 2010, 18:04:38 posle podne ---
--- Citat: mossi  24, 12, 2010, 13:13:04 posle podne ---E da, kod mene neće da mp3 postavi kao ton notifikacije, samo kao kontakt ili phone ringtone.  :shout:
Ali to sam znap od ranije.  :wild:

--- Kraj citata ---

Moze. Fajl koji zelis iskopiras u sd card\media\audio\notifications.

I onda ti se i taj fajl nadje u listi kad biras.

Na Desire radi sve, a moze i da se telefonira.

--- Kraj citata ---

Mala izmena u putanji direktorijuma: treba izbaciti \media\audio
Tj treba u rootu /prvom/ direktorijumu kartice kreirati folder \notifications i u njega staviti tonove za SMS poruke.
E tada ih moj Desire vidi u izboru za ton notifikacije /SMS poruke/!  :)

zorter:

--- Citat: Barba  25, 12, 2010, 21:57:13 posle podne ---Ima GPS prijemnik, ali mape na kojim crta poziciju skida sa neta.

Deda, hvala za link.

--- Kraj citata ---

Barba, HTC koji sam ja imao nije cak morao da ima ni karticu da bi radio IGO 8 sa mapama cele evrope. Jedino su karte i adrese bile iz 2008 godine. Mogu ti reci da me je zadovoljavalo sa svim potrebama. BiH, Hrvatska, Crna Gora (gde sam sve isao sa tom navigacijom) je bila tacna u kucni broj.

SALE NB:
zorteru, na kojoj rezoluciji radi taj HTC?
Koji je model u pitanju?

zorter:
Sale, ne znam koji je model.

U servisu je vec nekoliko meseci. Otisao mu displej, a trenutno je displej skuplji od celog telefona.

Ako ikad budem imao mogucnost nabavke nekog telefona sa GPS-om, opet cu traziti HTC.

Imao je WINDOWS MOBIL 6.1 = operativni sistem, dobra rezolucija ekrana, dobra velicina ekrana (kad se okrene slika popreko). Ma super telefon. IGO 8 se ne instalira vec se sa Microsoft ActiveSync samo prenese iz kompa u memorijsku  karticu (moja je bila od 2 GB).

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju