E, ovako treba... > Elektronika
Mobilni sa podrskom za Google Maps
mossi:
E da, kod mene neće da mp3 postavi kao ton notifikacije, samo kao kontakt ili phone ringtone. :shout:
Ali to sam znap od ranije. :wild:
Kapetan:
moze i taj sto je mosi dao al mora da se zameni neki fajl... imam fajl imam instalirano al nisam uspeo da udjem u root telefona i izvrsim zamenu :suicide:
LSI:
--- Citat: mossi 24, 12, 2010, 13:11:14 posle podne ---Ja sam skinuo odavde http://www.gigalon.com/index.php?topic=1845.0
Ali WildFire i Desire nemaju istu rezoluciju ekrana, pa tebi treba IGO za tvoj ekran.
Mapu Srbije ti pošaljem. :)
--- Kraj citata ---
Ovo je tačno - obratite pažnju!
Ja imam neku verziju sa oznakom: iGO My way 2009 (8.4.2.139242 Apr 16 2010) i uopšte nisam zadovoljan.
Problem je očigledno u rezoluciji i vrlo je teško iskoristiti sve mogućnosti softvera jer jednostavno neke tastere ili ne vidim na ekranu ili su neki tasteri preklopljeni pa im je nemoguće prići.
Pri tom, ovo je izgleda jedna od najnovijih verzija...
Ako neko ima nešto bolje, savremenije i iskoristivije - javite što pre!
LSI:
--- Citat: SALE NB 24, 12, 2010, 12:05:57 posle podne ---Ni moj Wildfire nema tu opciju MUSIC, ali kad uđem u folder Music, izaberem pesmu i kroz meni je postavim za zvono. To može.
Isto važi i za notifikacije.
--- Kraj citata ---
Sale,
Da li ste ažurirali softver telefona?
Ja imam verziju sa oznakom: 2.22.405.1 - u njoj radi opcija o kojoj sam pisao. Isto važi za sve ostale notifikacije (alarm, poruke...).
deda:
Tako vam i treba kada niste uzeli Garminasus i lepo svima!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju