E, ovako treba... > Elektronika
Mobilni sa podrskom za Google Maps
LSI:
--- Citat: mossi 15, 12, 2010, 18:48:13 posle podne ---Upravo se vraćam iz setovanja, tamo nema izbor od negde, nego samo izbor od HTC ponudjenih.
Moraću da skontam gde je folder sa SMS tonovima pa da u njega ubacim ono što želim.
--- Kraj citata ---
Mossi,
Ne znam da li ste do sada prevazišli problem promene tona poruka ali čak i ako jeste možda ovo može da bude od pomoći nekom drugom novom vlasniku HTC telefona:
Ja na Wildfire-u kliknem na MESSAGES/MENU/SETTINGS/NOTIFICATONS SOUND.
Kada kliknem na strelicu koja stoji desno od NOTIFICATION SOUNDS otvori se prozor na kojem postoji opcija SELECT MUSIC, a zatim postoji mogućnost izbora izmedju SYSTEM RINGTONE ili MUSIC.
Aktiviranjem MUSIC otvara se fonoteka - arhiva sa svim pesmama koje imam snimljene na telefonu. Nakon izbora odgovarajuće pesme svaki put kad mi stigne poruka slušam melodiju koju sam odabrao.
Isti je postupak i za podešavanje notifikacije prilikom prijema i slanja pourka.
SALE NB:
Bice to korisno kako da ne. Evo danas sam uzeo HTC,ovo pisem sa njega!
zoki novus:
eto prodao fijatku i kupio telefon!
kuku za lele! :taunt:
IKA:
Samo vas gledam. A ovamo vam mnogo da platite 10-15000 za taksu za brod. More vratio bi ja vama stari zakon :wild: :yahoo:
mossi:
LSI, hvala na pokušaju, ali HTC Desire nema opciju izbora MUSIC. :nono: :suicide:
----------------
Ali ima mape, navigacije, trackinge i sto drugih djakonija.
Meni telefon traje 3-4 godine.
Tako da ipak se dobije mnogo više, nego što ti ovi uzmu za porez.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju