E, ovako treba... > Plovila
ponovio sam se
budens72:
Još jednom hvala svima :drinks:
--- Citat: eni blue 09, 12, 2010, 06:56:26 pre podne ---Budens svaka cast na odabiru, zelim ti uzivanja sto vise i stvarno lep izbor se napravio. :good: :drinks: :good: Ali me strasno zanima nesto, ocekivao sam sa obzirom da si napravio metalnu siklju izuzetno dobru i kvalitetnu, zasto nisi sebi pravio metalni camac sa kabinom, jer mislim da imas sto nas narod kaze -zlatne ruke-. Jos jednom sretno i ziveli. :drinks: :drinks:
--- Kraj citata ---
Hteo sam ja da pravim sebi brodić, međutim, ja sam sa stanom u centru Novog Sada i u dvorištu imam jedva prostora da napravim čamac do 6m i maksimalne širine 1.7m, tako da me prostor ograničava da napravim nešto veće... a da bih iznajmio prostor u kome bih napravio brodić,trebala bi mi mnogo veća sredstva...., ovaj čamac sam kupio da više i ja krenem u neku plovidbu,jer mi je već dosadilo da sam ograničen na malu akvatoriju sa otvorenim čamcem..... a daće Bog da jednog dana dođem do ozbiljnijeg brodića,jer to bi bilo ispunjenje dečačkog sna, ovo je samo prelazni oblik... :taunt:
eni blue:
Budens hvala ti na odgovoru, pratio sam rad tvog napravljenog camca u dvoristu i mislim da je napravljen izuzetno i zato sam bio znatizeljan zasto nisi napravio sebi camac sa kabinom, naravno sada mi je jasno. Ovu dalmatinku si kupio iza marine Galija i na deset metara od tvog camca stoji jedan u sumi koji ja meracim da uzmem sa malom kabinom stoji na metalnim nogarima. Mislim da se napravio odlican izbor.
budens72:
Nadam se da jesam, hvala
medvedicibgd:
Svaka cast i neka je sa srecom, da dugo i sigurno plovis,a to da li je dobar ili los ne razmisljaj.Idi u onom pravcu bolje camac u ruci nego JAHTA u mislima.SRECNO! :drinks:
flipper:
Cestitam na izboru i kupovini camca.zao mi je sto ne mogu momentalno da pomognem u trancportu,ja imam identicni camac i prikolicu.Ali nazalost vec sam moj camac izvadio iz vode i stoji do proleca na prikolici.Ako Te nesto interesuje javi mi se .Ja sam u Temerinu a camac preko leta stoji u dunavcu u NS.Jos jednom cestitam i dugo se vozio nadam se da cemo se sretati na vodi.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju