Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Ubise me lopovi...

<< < (3/3)

Kapetan:
napisah negde vrana vrani oci ne kopa, pa po toj staroj ne vidim kako lopovska drzava moze da stane na kraj lopovima ....

rade:
cim se vezujete pored marina i splavova na slobodan Tamis onda vam sami ljudi iz marina i splavova to rade.Ima da platis da bi bio siguran sa camcem.A ako je tako onda bolje plati i budi miran nego da gubis pare i zivce a nedaj boze i zatvor da zaglavis ili tebe neko da umlati.

Kapetan:
sto bre ne zakupite mesto i podignete marinu ? neka se skupi vas 20 i kraj price...

Radojković:

--- Citat: rade  07, 12, 2010, 13:17:17 posle podne ---cim se vezujete pored marina i splavova na slobodan Tamis onda vam sami ljudi iz marina i splavova to rade.Ima da platis da bi bio siguran sa camcem.A ako je tako onda bolje plati i budi miran nego da gubis pare i zivce a nedaj boze i zatvor da zaglavis ili tebe neko da umlati.

--- Kraj citata ---
Ma hocu da platim ali  nema mesta na splavovima.Cak ne bi ni smeli na ovom delu da se sidrimo i vezemo uz obalu,bio je nekad i znak ali niko ne pita i ne pravi problem(sem lopova)  :smile:.

bugi:
eee Kapetane ovo pitanje sam cekao
Nema vise klubova i udruzenja
Sad svaka marina tj. bivse udruzenje gradjana mora imati kasu i naplacivati vez
Necu o ovome ovde vec cu otvoriti zasebnu temu pa cemo tamo da pricamo
Licno sam razgovarao sa nacelnicom turisticke inspekcije u sivu 3

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju