E, ovako treba... > Plovila
Argonaut 548
budens72:
Baš nisam siguran u to da ide duga osovina, pogledaj na slici koliko mu je kavitaciona ploča ispod dna čamca,a treba da je 2-5 cm
Vlada 69:
--- Citat: budens72 04, 12, 2010, 08:02:08 pre podne ---Baš nisam siguran u to da ide duga osovina, pogledaj na slici koliko mu je kavitaciona ploča ispod dna čamca,a treba da je 2-5 cm
--- Kraj citata ---
Na sajtu Argonauta pise L duzina
budens72:
Taj model Argonauta (govorim o modelu 536) je kopija Dunasa i na njega definitivno ide motor sa kratkom osovinom, pogledaj samo zrcalo koliko je upušteno u odnosu na stranice.... a stranice su oko 50-51 cm,a da te podsetim kratka osovina je 381 mm, a duga 508 mm
Vlada 69:
--- Citat: budens72 04, 12, 2010, 08:19:57 pre podne ---Taj model Argonauta (govorim o modelu 536) je kopija Dunasa i na njega definitivno ide motor sa kratkom osovinom, pogledaj samo zrcalo koliko je upušteno u odnosu na stranice.... a stranice su oko 50-51 cm,a da te podsetim kratka osovina je 381 mm, a duga 508 mm
--- Kraj citata ---
Ocigledno se ne razumemo Budens,ja govorim o modelu koji sam video na sajtu argonauta a ne onaj sto je u oglasima :)
budens72:
E onda se ja izvinjavam, jer sam mislio da gledas onaj sa berze.... :taunt: jer je tamo greškom napisano Argonaut 546,a radi se o modelu 536 (546 ni ne postoji...)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju