E, ovako treba... > Plovila

Argonaut 548

<< < (2/3) > >>

budens72:
Baš nisam siguran u to da ide duga osovina, pogledaj na slici koliko mu je kavitaciona ploča ispod dna čamca,a treba da je 2-5 cm

Vlada 69:

--- Citat: budens72  04, 12, 2010, 08:02:08 pre podne ---Baš nisam siguran u to da ide duga osovina, pogledaj na slici koliko mu je kavitaciona ploča ispod dna čamca,a treba da je 2-5 cm

--- Kraj citata ---

Na sajtu Argonauta pise L duzina

budens72:
Taj model Argonauta (govorim o modelu 536) je kopija Dunasa i na njega definitivno ide motor sa kratkom osovinom, pogledaj samo zrcalo koliko je upušteno u odnosu na stranice.... a stranice su oko 50-51 cm,a da te podsetim kratka osovina je 381 mm, a duga 508 mm

Vlada 69:

--- Citat: budens72  04, 12, 2010, 08:19:57 pre podne ---Taj model Argonauta (govorim o modelu 536) je kopija Dunasa i na njega definitivno ide motor sa kratkom osovinom, pogledaj samo zrcalo koliko je upušteno u odnosu na stranice.... a stranice su oko 50-51 cm,a da te podsetim kratka osovina je 381 mm, a duga 508 mm

--- Kraj citata ---

Ocigledno se ne razumemo Budens,ja govorim o modelu koji sam video na sajtu argonauta a ne onaj sto je u oglasima :)

budens72:
E onda se ja izvinjavam, jer sam mislio da gledas onaj sa berze....  :taunt:  jer je  tamo greškom napisano Argonaut 546,a radi se o modelu 536 (546 ni ne postoji...)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju