Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Prijave "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009"
mossi:
Uff evo i meni je malo problem.
Treba 22. Jula u toku dana da se vratim sa mora (žena voli more, ja Dunav).
Tako da bi verovatno tek 23. mogao da krenem, a to znači da ne bih mogao da krenem lagano do Beograda i usput kupim zainteresovane.
Nego bih vas stigao, 25-26. (1 dan do NS-a, 1 do BGD i 1 da vas stignem)
broker975fx:
Brodić Lotlorian, motori DMB + Yamaha 9,9
brzina krstareća oko 8 km/h, kad ga stisnem možda oko 10km/h :)
Dva člana posade koja se nadaju da će im ovaj termin odgovarati. Inače koliko dana bi trebalo računati za ovu regatu, mislim koliko da tražim dana za god. :suicide:
Barba:
Ja sam generalno IN. Imam pasaru sa nadam se nekom desetkom. Kolika je brzina ne znam. Predlazem da se ne vezujemo za brzinu krstarenja,nego da ako nas ima dovoljno, mi koji preferiramo sporiju voznju idemo u jednoj grupi, a brzinasi u drugoj.
Mozemo da se dogovorimo i da uzmemo biznet pakete od telekoma, pa da nas medjusobni razgovor kosta 1 din/min.
Ono sto je jako vazno je da unapred odedimo mesta za pristajanje, veceru, spavanje, nabavku namirnica. Mislim da to Dule moze da predvidi.
Ne mogu da Vam definitivno potvrdim ucesce iz razloga mogucnosti koriscenja godisnjeg odmora. Ali ima vremena do tada, namuljacu vec nesto, ionako nisam planirao more ove godine.
Pozdrav iz Obale Slonovace (jos nedelju dana),
Barba
viktor:
Pozdrav Dule!! :drinks: Mozete da racunate na svaku pomoc sa obale u Golupcu. Mogli bi da planirate i prenociste u Golupcu, ja trenutno radim na tome. U hotelu je prenociste oko 1600 din, ja planiram da kod mene bude od 300-500 po osobi. Potrebno je da mi javite brojno stanje! A i mogli bi da organizujemo nesto kod Starog Golubackog grada, npr,rucak,veceru, Riblju corbu i rostilj!! :yahoo:
ronac:
Viktore, da li i oni koji putuju na đerdap 10.Jula mogu da računaju na Vašu pomoć? :sorry:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju