Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Prijave "REGATA MOJA LADJA DERDAP 2009"

<< < (8/11) > >>

hallamiti:
jaooooooooo koliko vam zavidim ...... ove godine sam uzeo gumenjak a nadam se da cu sledece da imam nesto jace(gliserce sa kabinicom) da mogu i ja sa vama.... isao bih i sad sa nekim ali more vec uplaceno pre dva meseca u tom terminu. :shout:

KNEZ D:
Na osnovu vrlo lepog opisa prijatelja Mishe D i ja sam voljan da vam se prikljucim u ponedeljak 27.7. u 10h na Shvebu. Posedujem metalno plovilo duzine 11m sa dizel motorom i 20-godisnje iskustvo na Dunavu, Tisi i Savi. Prosao sam Dunav od Madjarske do Djerdapa i vas plan sidrenja je dobar (moje plovilo gazi oko 1m, tako da mi je prilaz odmoristima vrlo bitan, kao i Mishi D). Jedino ne znam da licu moci da ostanem svih 7 dana kod Hajducke vodenice ili cu se Mishom D vratiti za Bgd nekoliko dana ranije. Da li se mozec dobiti na pp kontakt telefon organizatora i jos nekoga ko ide u ponedeljak? Hvala

Misha D:
U petak 24.7-26.7.09. idem sa porodicom na izlet-mini regatu do Titela u organizaciji marine "Gardos". u nedelju uvece sam u Bgd, pa se spremam da sutradan ujutro 27.7. oko 9-10h dodjem na polazno mesto na Shvebu. Moze li se dobiti na pp mobtel organizatora i jos nekoga ko ide na regatu? :dance1:

Kapetan:
ceo dan sam se zezao oko struje i da izjavim da je 97% gotovo , akumulatori u prednjem delu :)

zastavica ima 100 u paketu plus nekih 20 koje su ostale od prosle kolicine

cela nedelja ce biti posvecenea jursnjavi za 9,9 long shaft 4t :)

Misha D:
Dule hvala za mobtel. Pa, kako su "veliki organizatori" iz marine Gardos omanuli u organizaciji tako od odlaska sa njima za Titel pre nase regate nema nista. Ispade za mene jos i bolje, te cu zbog toga imati ceo vikend pred polazak voljno. Ukoliko dodjem u nedelju popodne na Shveb da li ce neko vec biti tamo?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju