Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Nije na odmet
Dule HU:
Imam i ja ako nekome zatreba.
Профа:
Па добро код нас је и скупља, Зоке је платио 20 КМ или мало више од 10 Евра.
zoke:
Јa kazem da je dobra knjiga Dule! Hoces da kazes da je ovo glupost i bajka, a ja kazem da je knjiga dobra za ljude koji tek treba da uzmu camac ili su vrlo malo na vodi od kojih je ovdje mozda 50-50%. NIJE NESTO SPEKTAKULARNO ali je korisna.Nemoj molim te da mudrujes ako si je ti prevazisao, ne znaci da nije dobra, nismo djeca i nemoj da se lazemo,jer sigurno je ovdje dozvole za upravljanje motornim camcem dobilo ispod ruke a da neznaju ni veslom da rukuju a kamoli dljaca koja poznaju propise i pravila na vodi.E ako je vec uspio da je dobije ispod ruke nek makar procita ovu knjigu koje kapetanije da je to jest prodaju za nove kandidate za polaganje za upravljaca motornih plovila
zoke:
sta mu se profo pravdas koliko kosta nisam ja ovdje napisao da bi je prodavao ili trzio nego da se ljudima ponudi nesto ako nemogu do toga da dodju ,odma se pretvara koliko kosta i koliko bi nedo bog neko nesto platio, sto sesve gleda kroz tu paru ,elektronski cemo je obraditi i postaviti pa ko voli nek izvoli,
Профа:
Не Зоке, немам разлог да се правдам.Само сам констатовао да је код нас скупља. Многе ствари не вриједе онолико колико их продавци цијене али то је тржиште гдје свако цијени своју робу. Добро ја знам колико је реално да кошта таква књига јер на крају крајева се бавим тиме.
Но Дуле износи своје виђење и то је ок, има ту реалности, а аутор и издавач сматрају да је то њена цијена па коме треба нека је и купи.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju