E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
IZMENJIVACI TOPLOTE
djedaj:
Ronac u pravu si . Ovako i ja radim marinizaciju, u gornjoj polovini je izmjenjivač toplote a u donjoj je izduvna grana naravno obložena.a koja te guma zanima?
djedaj:
A pardon to je ova guma koja služi za prelaz sa kućišta izmjenjivača (fi 90) na top sa cijevima (fi 70)pa onda prelaz na fi 30 za ulaz -izlaz vode za hlađenje. Ta guma košta 80 eura i to samo inostranstvo.Ako nisi ništa riješio javi mi se pa ću ti nacrtati kako da prođeš sa max 10 eurića i nema više problema.
ronac:
--- Citat: djedaj 02, 12, 2010, 21:07:43 posle podne ---A pardon to je ova guma koja služi za prelaz sa kućišta izmjenjivača (fi 90) na top sa cijevima (fi 70)pa onda prelaz na fi 30 za ulaz -izlaz vode za hlađenje. Ta guma košta 80 eura i to samo inostranstvo.Ako nisi ništa riješio javi mi se pa ću ti nacrtati kako da prođeš sa max 10 eurića i nema više problema.
--- Kraj citata ---
Jos nisam nista resio,inace meni su gume ispravne ali zelim da imam u rezervi. :drinks:
djedaj:
Čim stignem nacrtaću pa ću okačit ovdje! :good:
banemasulovic:
Imali negde da se kupi izmenjivač toplote za izduvne grane rakovice 60.Unapred hvala
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju