E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Recni Katamaran

<< < (14/14)

andrijapajic:
Ajde malo da ispravim sebe. Iako ja sve vreme pricam o katamaranu, ovo moje plovilo to gotovo i da nije. Jest da ima dva pontona, i prostor izmedju, ali ovo korito je vise neki tunnel-hull recimo. Sto se tice brzine, icice onoliko koliko ga pogura motor sa jednom od tri elise za isti koje imam, kad resim da pravim nesto brzo bice to nesto kao one trkacke formule, a ne deck boat, ali nadam se da za svoje potrebe necu praviti bas tako nesto. Realno, iz nekih licnih razloga bih voleo da mogu da postignem briznu od 13-14 kmh/h, ali ne nameravam nesto da dodajem konjske snage, za sada.

Zoran:

Dosetaj na Adu ciganliju,Motonauticki klub.Oni su pravili od spera camce katamarane za
trke,sigurno neko od njih ima planove i verovatno bi ti ustupio iste.Ako ti je blize mislim da u
Sremskoj Mitrovici takodje postoji tako nesto,ali mislim da su oni koristili ruske motore.

andrijapajic:
Eto, ja kazem necu, i jos me nagovaraju sada! Na reku pokusavam da pobegnem od brzine, a ne jos i po Savi da jurcam. I gliser ocu da prodam, pa samo polako da idem :D

Zoran:

Nemoras,ali kupi vesla pa natenane.  :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju