E, ovako treba... > Elektronika

TV i Kamera na brodu

<< < (3/9) > >>

Dule HU:
Kap, a šta je sa varijantom da se na taj monotor veže i radi cd MP3 uređaj koji čita DVD i DVIX formate i pritom ima USB i IiPOD ulaz, jer tako rešavaš pitanje i muzike na brodu.
U poslednje vreme ima tih uređaja na tržištu, nisu skupi, Pioneer npr oko 13000,00din., a ima i onih tipa Magneo i sl. koji su znatno jeftiniji.

Kapetan:

--- Citat: Dule Hy  27, 11, 2010, 19:47:45 posle podne ---Kap, a šta je sa varijantom da se na taj monotor veže i radi cd MP3 uređaj koji čita DVD i DVIX formate i pritom ima USB i IiPOD ulaz, jer tako rešavaš pitanje i muzike na brodu.
U poslednje vreme ima tih uređaja na tržištu, nisu skupi, Pioneer npr oko 13000,00din., a ima i onih tipa Magneo i sl. koji su znatno jeftiniji.

--- Kraj citata ---

moze i "petlja" se kroz VIDEO IN a putem daljinca biras TV ili nesto sa tog uredjaja

e sad posto na VIDEO IN-u od tv tunera imamo KAMERU i takav jedna uredjaj da ne bismo stalno prebadali onda se stavi ovakav jedan preklopnik (ne trazi napajanje) i milina

kod kineza su oko 100-400 dinara

IKA:
E ovo ja zovem objašnjenjem.Hvala za ovo , nama laicima jedino ovako može biti jasno.
Sa ovim preklopnikom znači mogu i tri kamere da se ugrade,recimo da vidimo ko nam ide u goste ili da vidimo šta nam domaćica kuva

Kapetan:
iko broj kamera je neogranicen ... evo sa novusom dogovaram neku night vision, ja kazem nemoze on kaze moze .. kad prodje test javjamo :)

ono sto je takodje zanimljivo sa onim komandama na Joystick i sa prednjom kamerom mozes brod da vozis iz kreveta  :good:

kamere su najeftnija stavka ako budes isao da kupujes zovi da uzmemo vise ovih malih i da obaramo cenu kinezu

Outboard Master:

--- Citat: Kapetan  27, 11, 2010, 23:17:01 posle podne ---iko broj kamera je neogranicen ... evo sa novusom dogovaram neku night vision, ja kazem nemoze on kaze moze .. kad prodje test javjamo :)

ono sto je takodje zanimljivo sa onim komandama na Joystick i sa prednjom kamerom mozes brod da vozis iz kreveta  :good:

kamere su najeftnija stavka ako budes isao da kupujes zovi da uzmemo vise ovih malih i da obaramo cenu kinezu

--- Kraj citata ---

iz kreveta  :lol: , sve je to super ali nije za preporuku  :taunt:, imao sam na camperu cameru za parkiranje uboji sa infra crvenim svetlom i imala je tacno neku smetnju u toku parkiranja u rikverc tako da sam komsiju poljubio sa mojom zadnjicom u vrata njegovog novog bmw-a  :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju