E, ovako treba... > Tomos

Tomos T10 vs Johnson 9.9 see horse

<< < (3/4) > >>

budens72:
Pre svega treba znati jedan podatak... PRVI vanbrodski motor je napravio EVINRUDE, daleke 1907. godine(čini mi se)

Профа:
Да цитирам са нета:

--- Citat ---Ole Evinrude finished his first outboard motor in 1907 And even to this day, outboard motors are basically the same: using Ole’s idea of a vertical crankshaft, horizontal flywheels, and set of bevel gears.
--- Kraj citata ---

IKA:
Imao oba,.
jony životinja nezaustavljiva , sa salmusom i 36 tona cevi na njemu sam se igrao kako sam hteo , ali brate vuci cisternu sa sobom.
T10 ipak troši do 5l .
Kada bih sada kupovao ipak bih se odlučio za t10 . jer ipak me nikad nije izdao.Jonhsonu riknula bobina i za cenu koju mi je Mile džonson tražio , kupio sam t 10

Dule HU:

--- Citat: Профа  27, 11, 2010, 19:22:25 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  27, 11, 2010, 18:30:56 posle podne ---
--- Citat: Профа  27, 11, 2010, 18:20:18 posle podne ---Сигурно постоји разлика у цијени али и у експлоатацији. Ипак је Johnson свјетска фирама, док је Томос био некада само домађи бренд.

Дефинитивно Johnson.

--- Kraj citata ---

tomos je definitivno bio svetska firma zastupljen je bio na svim svetskim trzistima i solidno ocenjen

--- Kraj citata ---

Да је био заступљен то да, али да је свјетска фирма??? Колико су то комада продали да би били познати у свјетској елити?
Био је кључна ријеч и ако је био, то мора да је било прије Исуса Христа!

--- Kraj citata ---
Pa vidi Profo ni ovaj 9.9 Sea horse nije nešto malđi (od rođenja Hrista), tako da je po meni tu samo pitanje šta mu se više isplati, odnosno koji dobija za manje para i u kakvom stanju.

ALBATROS:
Tomosa vec imam.
Nego sam mislio da ga zamenim za johnsona 9.9.
Sa njega skinuo komande pa mi se ucinio primamljivim iako je tomos u boljem stanju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju