E, ovako treba... > Enterijer

Prakticna grejalica!

<< < (12/15) > >>

deda:
Marke,trebalo je vec da stignu i ja ih cekam!Ova moja baba mi otela onu za kupatilo,tako da moram da kupujem jos jednu!Ajde objasni kako si napunio kartuse!?

marke:
Na diznu od kartuse sam stavio mali crveni adapter sa plinske kartuse za punjenje upaljaca.
Na plinskoj boci od 3l imam usrafljen ventil koji je deo one grejalice sa plehanim tanjirem oko malog mrezastog grejaca (izgleda kao mala satelitska antena).  Tu grejalicu sam odsrafio a ventil je ostao na boci. On ima konus ka sredini i malu rupicu na sredini a okolo je navoj gde se srafi grejalica.
Stavio sam na stolicu kartusu spustio polako plinsku bocu naopacke da ventil pritisne diznu kartuse koja nalegne lepo na tu rupicu a zena je otvorila ventil. Zaculo se kako plin prelazi u kartusu i boca se malo ohladila. Zena je zatvorila ventil pa smo izmerili kartusu i ima 380gr sto je skoro puno. Treba da ima oko 320gr. Za prvi eksperiment nije lose. Samo treba raditi napolju jer ako se pomeri malo dok pretace zasmrdi kucu u sekundi. Naravno bez plamena u blizini. :download: :good:

deda:
Hvala!Jasno mi je!!

parigroz:
Vi ako ne napravite neki belaj sa tim plinom........ta manite se ljudi corava posla!  :suicide:  :yahoo:

marke:
Mora Srbin da mulja nesto to nam je u krvi.
Tako pune i oni sa buvljaka sto otkupljuju prazne kartuse za 20 dindzi.
Ako se lepo namesti nema nikakve opasnonti jako brzo se napuni za par sekubndi i nista ne izlazi napolje a uvek imam spremnu kartusu kad mi treba. ne volim da cimam bocu na camac i da mi zauzima prostor. A opasno je koliko i punjenje upaljaca. Tecni plin se prelije u par sekundi i to je to.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju