Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Da li je neko čuo za...proizvodnja čamaca na Altini

(1/8) > >>

11zodiac11:
Bardan. Jel` cuo neko da neki majstor u naselju Altina pravi camce  :smile:

Kapetan:

--- Citat: 11zodiac11  25, 11, 2010, 18:40:20 posle podne ---Bardan. Jel` cuo neko da neki majstor u naselju Altina pravi camce  :smile:

--- Kraj citata ---

ako je to ona varijanta u plavim horizontima bez odatle kud te noge nose...

11zodiac11:
haha daa, ali rece mi jedan covek... ozbiljno isti ne zna adresu ali kaze da majstora znaju svi u tom kraju i da navodno pravi dobre i ne preterano skupe camce po zelju  :scare: :scare:

Kapetan:
moja preporuka je da cimnu zokija da im da ponudu ... bice kvalitetniji i jeftiniji od ovih likova

u svakom slucaju evo ga sajt http://www.plavihorizont.iz.rs/

11zodiac11:
Cek malo Kap, ja sam pospan , pada mi glava, kazes meni da cimnem zokija, aj pojasni pls i ovo jos, mora da Ti ili neko ima savet, elem kod Radeckog pronadjem prodavca i camac, nekada bio kabinas, 6x2x0,60, solidan, smirglanje i farbanje i moze u vodu, za 400 EUR. Onda prodavac da mi na uvid plovidbenu gde vidim da je sve OK ali je vlasnik pokojni i da nije bila ostavinska... isti mi predlozi da odem kod nekog majstora za ladje koji ce mi dati papir da je on pravio taj camac???? i posle u AMSS kod ofke na atest???? i u Kapetaniju po novu plovidbenu i onda je sve OK, kada sam se raspitao u recnoj kazu "svasta" ali idi u kapetaniju, a ja otisao u mlavu na sarmu  :smile: da li je to ko sto i sumnjam neizvodljivo, ja uadvi  :new_russian:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju