Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
NESTAO ČAMAC PA-777C
barbanesa:
Sta se ti zalis eto ti musterija za kanape...
E ovo nije lose s vremena na vreme nekom isecemo kanape i posaljemo ga kod tebe..
A koliki ce biti moj deo.. :lol: :lol: :lol:
Kapetan:
--- Citat: Arsa 25, 11, 2010, 20:36:15 posle podne ---... Do nas su došli gumenjakom koji je nedavno zakrpljen, a drugi nemaju. O nekom ozbiljnijem radu nema ni govora bez materijalne podrške i SARADNJE SA GRAĐANIMA, (čitaj nama).
I o toj saradnji ću pričati ovih dana. Nameravam da otvorim posebnu temu u okviru rublike Potraga ...
--- Kraj citata ---
:good: mozemo da odemo do ljudi i da dogovorimo da sta god nestane oni dojave nama mi okacimo slike i pravimo svojevrsni katalog , a bilo bi tu jos akcija za napraviti...
LSI:
--- Citat: barbanesa 25, 11, 2010, 22:01:40 posle podne ---Sta se ti zalis eto ti musterija za kanape...
E ovo nije lose s vremena na vreme nekom isecemo kanape i posaljemo ga kod tebe..
A koliki ce biti moj deo.. :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Podsetilo me ovo na onu priču o tome kako su neki klinci bacali komadiće stakla i eksere po putu, a onda vozačima koji bi se malo dalje zaustavili izbušenih guma pričali kako ima neki čika iza ugala koji krpi gume...
Busa, izvinjavam se - ništa lično. Samo me podsetilo...
Arsa:
--- Citat: Kapetan 25, 11, 2010, 22:44:48 posle podne ---
--- Citat: Arsa 25, 11, 2010, 20:36:15 posle podne ---... Do nas su došli gumenjakom koji je nedavno zakrpljen, a drugi nemaju. O nekom ozbiljnijem radu nema ni govora bez materijalne podrške i SARADNJE SA GRAĐANIMA, (čitaj nama).
I o toj saradnji ću pričati ovih dana. Nameravam da otvorim posebnu temu u okviru rublike Potraga ...
--- Kraj citata ---
:good: mozemo da odemo do ljudi i da dogovorimo da sta god nestane oni dojave nama mi okacimo slike i pravimo svojevrsni katalog , a bilo bi tu jos akcija za napraviti...
--- Kraj citata ---
Predlog prihvaćen. :good:
Organizujem sastanak sredinom iduće nedelje. Ne mogu pre.
Kapetan:
javi samo dan ranije :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju