E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Lučka Kapetanija Beograd iliti Nemoguća Misija!

<< < (2/4) > >>

oblak:
Bez ljutnje, al meni sad lakshe kad cujem da nije samo u Beogradu komplikovano :-)

Darkobp:

--- Citat: budens72  23, 11, 2010, 18:03:48 posle podne ---Verovatno se već dobro poznajete i neće da ti prave problem, ali veruj mi, ja i još nekoliko mojih prijatelja i poznanika su imali grdne probleme... da ne idem sad u pojedinosti...

--- Kraj citata ---

Potpisujem Budens-ove reci :good:
Prosle godine sam hteo da uvedem ganc novi motor sa svim regularnim papirima i racunima u plovidbenu al Neeeee ovi iz Ns kapetanije su traziliu ipak da im donesem motor na noge na njihov vizuelni uvid nema veze sto je motor skroz nov a ove god sam hteo da produzim reg. i opet Neee-majstori traze da ja predjem 100km vodom i da im doteram brodic opet na noge i odustao sam i od jednog i od drugog :diablo: 
A bas sam bio spreman da im dam pare za registraciju ali su me ipak ubedili da uradim kontra :diablo:

oblak:
Onda je Pančevo zakon, ne maltretiraju ljude uopšte, ko da mogu da spreče divljačenje i kradje....

LSI:
A šta vi mislite zašto ljudi osnivaju "off-shore" kompanije?
Neće biti da je samo zbog malog poreza (mada je to verovatno glavni razlog).

Ljudi idu tamo gde ih niko ne maltretira. Ponekad to i košta ali se na kraju isplati.
Sve mi se čini da će i Pančevo postati "off-shore" zona za mnoge od nas...

Na kraju neka naši Beogradjani u Kapetaniji upitaju sami sebe zašto im prihod opada, a kod komšija prečana raste?

oblak:
Tako nekako. U principu, Policija je ta koja bi trebala da kontroliše legalnost plovila, motora itd....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju