Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
mossi
mossi:
Ajd onda, valda žena neće saznati.. :suicide: :lol: :lol: :lol:
Oko 2500e u stanju u kakvom je slikan. Ruke/materijal oko 50-50.
Ima nešto materijala viška, uglavnom kutija i vrlo malo reslova u parčadima tabli.
Trebalo bi ga odneti na vagu, ali cenim oko 250kg AlMg3!
vlasinko:
ako se secas bio sam odusevljen reparacijom VARALICE,a sad sam bez texta,bravo za srce u junaka i izmozgovan camac,pardon ladju.Nadam se da cu je videti pre no sto ti i ona dosadi i ne krenes u nesto drugo... salim se naravno
pozdrav
tyger:
--- Citat: mossi 12, 05, 2009, 23:31:43 posle podne ---Ajd onda, valda žena neće saznati.. :suicide: :lol: :lol: :lol:
Oko 2500e u stanju u kakvom je slikan. Ruke/materijal oko 50-50.
Ima nešto materijala viška, uglavnom kutija i vrlo malo reslova u parčadima tabli.
Trebalo bi ga odneti na vagu, ali cenim oko 250kg AlMg3!
--- Kraj citata ---
A koja debljina lima ???
mossi:
Ima sve debljine lima u prethodnim postovima. :smile:
Ali evo da olakšam: 3mm taban i krmena daska, 2mm bokovi
kutije u rasponu od 1.7 do 1.5mm
Vinkla - L profil 40x40x4
mossi:
Danas nas je kiša baš terala sa Dunava, ali stigli smo na kratko spustiti i provozati čamac.
Da bi na kraju čamac stigao "kući", kod šogora Zokija gde će se odraditi ugradnja plexija i farbanje antialginom.
Sve u svemu sve je za sada položilo sa više nego povoljnom ocenom. Čamac je u ovakvom stanju plovniji od prethodnog i brži oko 10%. Elisa ipak ostaje STANDARD 11. Maximalna brzina je 42km/h. Tu brzinu postiže i sa jednim i sa tri čoveka. Elisa 12 usporava čamac na 39-40km/h uz pad broja obrtaja za 250!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju