Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

mossi

<< < (14/26) > >>

zorter:
Nemoj da brinies. Kad ulozis i ljubav u ono sto pravis, ne moze da ne valja. Bice to VARALICA II i za pecanje i za uzivanje. Samo mu onda nece pristajati ime. Uz takvu ljubav pri izradi ne stoji mu bas VARALICA. No verovatno i to ime ima neku nostalgicnu vrednost.Stvarno ce biti dobar.Svaka cast. :good: :good:

mossi:
Da .. he he

VARALICA je nastala tako što je moja žena bila kuma: Nek ti se čamac zove VARALICA jer ima veze sa VARALICAMA za pecanje (Varaličarenjem) + me stalno varaš i lažeš za pribor! I posle raznih polemika vratim se ja iz Kapetanije Apatin, bacim plovidbenu dozvolu na sto i kažem joj: Čitaj! A ona: Stvarno si blesav, stvarno si dao ime čamcu - VARALICA.. i tako je nastala VARALICA I, a ova druga se jednostavno ne može zvati drugačije!  :lol: :lol: :lol:

zorter:
Ja sam mojoj zeni jednom rekao, onako ljutito i udario rukom od sto:
- Znas sta? Moja je uvek zadnja, to da upamtis...........DA DRAGA !!!   :lol: :lol: :lol:

mossi:

Još sutra u radionici, u sredu probna vožnja, a onda još malo šminke, tenda i farbanje antialginom!  :dance1:
Probna vožnja verovatno sa ručkom.. (ispalo je da mi je sajla volana kraća 20cm  :diablo: ) pa od komandi volana verovatno ništa još jedno dve nedelje..

A onda će biti:  :dance: :yahoo: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks:

deda:
 :good: Kao lutka je!! :good:  Svaka cast!!!! :drinks: :dance: :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju