Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!
mossi
mossi:
Hvala i :drinks:
Maximalna brzina koju sam postigao, samo jednom.. bila je 44km/h. Mereno GPS-om. I to po dosta talasastom i vetrovitom Dunavu! :yahoo:
Zašto, kako... nemam pojma. ????
Ali nisam uspeo da je ponovim.. :nono:
Marko ARGER YACHT:
Ma jok nije bilo 30 % vode u gorivu nego samo 10% ! Zapili se na pumpi pa dodali malo vode :lol: :lol: :lol:
mossi:
Dule, makar koliko to čudno zvučalo, ali mislim da je ipak gorivo bilo bolje, tj da je Marko u pravu! :good:
Vetar nije duvao u leđa, a maximalnu brzinu uvek merim nizvodno (kao i svi).. -7km uzvodno.
Talasi su bili oko 15cm... da sad ne lupam, ali poprilično talasasto.
Posle je isto bilo i talasa i vetra, i dve osobe i jedna osoba, ali više nijednom 44km/h, nego 40-41.
E sad jel stvarno moguće, da je razlika u gorivu bila tako dramatiča???? +10% u snazi i brzini.
Kapetan:
kod nas je opste poznato da SLONCE u visnjice ima problem sa vodom iz dunavca u benzinu, napukli su im rezervoari i ko zna sta se mesa sa benzinom,
ujedno da li je opterecenje bilo identicno to jest koliko je kila biloi u camcu, i ono sto mene zeza pa moram jednom u dve nedelje da radim jesu alge koje kada ocistim dobijem 5-6km /s
mossi:
Koristim plastični Yamahin rezervoar od 25L, tako da nemam problem sa vodom koja dolazi iz spoljne sredine.
A težine sa kojma sam testirao naknadno su bile ili iste ili manje i po mirnom Dunavu i :nono: opet ništa.. samo tada.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju