E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
PIMI - http://www.pimi.co.rs/
Zux-Pimi:
Pozdrav svim ladjarima
Prodje vise od 2 godine od mog poslednjeg posta na forumu broj 1 za ljubitelje vode
Zbog raznorazne jurnjave, sto poslovne, sto privatne, potpuno sam zanemario forum (ne samo mojuladju, nego i automobilske forume koji su moja "prva ljubav" kad je internet u pitanju)
Sad mi sledi izlistavanje foruma i vracanje u nauticke tokove
Naravno potrudicu se da zainteresovanima pomognem oko pitanja vezanih za plasticne pontone, katamarane na bazi plasticnih cevi, plasticne podova, kao i ostale elemente izradjene od plastike
Od moje poslednje posete do danas razvili smo jos nekoliko resenja koja ce mozda biti zanimljiva zaljubljenicima u vodu, pa cu i njih predstaviti u ovoj temi
Naravno i dalje svi posetioci foruma dobijaju popust od 10% (mozda i malo vise, u zavisnosti koji proizvodi su u pitanju)
Probracu par slicica i detalja tih noviteta, pa cu ih uskoro dodati
STG:
Pohvale za poslovnost i dobar odnos sa musterijama. hi
Zux-Pimi:
Gorance, hvala na lepim recima.
Posto nismo drzavna firma, tj nismo na tudjem budzetu, za svaku musteriju se moramo boriti, a bez dobrog odnosa sa Kupcima i postovanja istih (ne samo postojecih, vec i onih koji ce to mozda biti u buducnosti) ta borba bi bila kratkog daha.
U svakom slucaju musterija ce preziveti i bez nasih proizvoda, a mi bez musterija tesko da cemo opstati, tako da tu se sva filozofija zavrsava
Evo par slicica proizvoda razvijenih u prethodne 2 godine
PEHD pontoni velike nosivosti, typ TP-650 i TP-1100 (nosivost po duznom metru 650, odnosno 1.100 kg)
manja varijanta se pokazalo odlicnom kada se radi o zameni klasicnih burica
3 manja pontona zavrsavaju posao kod ovakvih splavova
Veca varijanta se pokazala kao odlicna solucija za platforme sa vecim objektima koje zahtevaju veliku nosivost
Zux-Pimi:
Evo i par slicica sa Sajma nautike, gde smo predstavili jos par noviteta
Bove za privez camaca
Stubovi za razvod instalacija na marinama
Kljun za plovila
Niski ponton (nosivost 550 kg/m`), visine 34 cm, sa implementiranim sacastim podom
"Fingeri" za marine
Zastitne brane sa mehanickom zastitom sa jedne strane i zastitom od izlivanja naftnih derivata sa druge strane
STG:
Jos jednom pohvala za poslovnost!
Nakon manjeg ostecenja(posle x godina),nedostatak je otklonjen i to bez ikakve nadoknade prema proizvodjacu!
Hvala. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju