E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

PIMI - http://www.pimi.co.rs/

<< < (2/13) > >>

Профа:
Видите, сви ми схватамо да је наутика скуп спорт. У прилог томе и  домаћи произвођачи потврђују тезу. Наиме приликом прегледа званичне интернет презентације ове фирме примјетио сам решеткасти под на њиховим сплавовима. Лијепо изгледа а пошто тако нешто већ и тражим одмах пошаљем mail. Људи врло брзо и љубазно одговоре на исти уз подробно објашњење истог.Са инфорамцијама о производу човјек мора бити задовољан па чак и да га није видио. Но оно што класичног српског купца у свему привлачи је цијена. Е тај сегмент српске производње је у складу са свјетским. Наиме квадрат решеткастог ПВЦ пода је 50 еврића и то без додатног дерања познатог у народу као ПДВ. Па сада када узмете у обзир да је сплав димензија 10 X 6 израчунајте и сами. Да се само подсјетимо цијене алуминијума која је врло слична истој а да не говоримо о осталим својствима. Поред низа других алтернативних материјала за изградњу истог, јефтиније би ме изашло да наручим контејнер пластике из Кине. О квалитету производа не могу рећи ништа но...Имају они сигурно и повољних ствари па их вјероватно вриједи посјетити...

LSI:
Ronac,

Evo, našao sam - bila je to poruka od našeg forumaša koji se potpisuje kao Goranče.
Poruka je od 14-08-2010, 13:32:01 , a evo i linka do poruke:

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=4593.msg53780#msg53780

Kapetan:
profo ne znam da li mislimo na isto ja sam video kod njih nesto debelo 6-8 cmresetkasto (neko je ostavio slike) , to nikao nije za splav to je pre za industriju ....

pre neki dan sam stajao na daskama koje su mesavina PVC-a i pirincanih ljuspi, postavili kod mene na marini epxerimenatlno .. odakle su kazu kineske, al cena nije,  evropsko-americka :(

cene ce padati sa dve stvari traznjom i konkurencijom :)

ronac:

--- Citat: Kapetan  19, 11, 2010, 20:59:17 posle podne ---profo ne znam da li mislimo na isto ja sam video kod njih nesto debelo 6-8 cmresetkasto (neko je ostavio slike) , to nikao nije za splav to je pre za industriju ....

pre neki dan sam stajao na daskama koje su mesavina PVC-a i pirincanih ljuspi, postavili kod mene na marini epxerimenatlno .. odakle su kazu kineske, al cena nije,  evropsko-americka :(

cene ce padati sa dve stvari traznjom i konkurencijom :)

--- Kraj citata ---

To su kompozitni podovi za malo da ih postavim ove god.,ali sam otisao do splava "crna maca" gde su ga postavili pre oko godinu dana i tesko se razocarao. Uprkos dodatnom srafljenju odozgo sve je izuvijano i ispucano,mislim da bi jelova daska bolje izgledala nakon godinu dana, :stop: :friends:

Lsi
hvala na kontaktu,mislio sam na nesto drugo,vestacka zamena za tikovinu (mrzim odrzavanje tikovine) :drinks:

captjerry:
vec 4 god. plovim na njihovom brodu ( oni su ga celog sklapali) koji sadrzi sve i plovke i pod i njihove ograde...sto se iskstva sa njihovim materijlima tice imam ga na pretek pa slobodno pitajte za mislljenje sta vas interesuje...

sto se plovaka tice,  principu sam zadovoljan, desilo se da je jedan pstio vod posle tri godine od postavljanja ali je bio usamljen primer...

sami pontoni se savijaju na dzini od 13 metara, pod opterecenjem motora i nadgradja, pa je potrebna jaka konstrkcija da ih drzi a to im je slaba
tacka....tacnije, savili su se ka pramcu i krmi tako da sa strane deluju kao kifle...

pod je dobar i dosta izdrzljiv, jedina mu je mana sto se jako kliza i kad je suvo a cim padne kisa, veoma je rizicno hodati po njemu tako da smo ceo pod presvukli itisonom i to je ok

kada sam pravio onaj odbojnik za grane, saradjivao sam sa drugom firmom koja se takodje bavi proizvodnjom PE (i PP) ali ne za nautiku pa su verovatno zato i cene bile nize...medjutim oni ne rade cevi pa smo pravili cetvrtaste pontone koje su oni varili i odlicno su se pokazali (dok ih nisu letos ukrali) ali njihov pod me je odusevio, perforiran je kao rebrasti lim i prosto je nemogce okliznuti se...

nadam se da ovo nece da se shvati kao zlonamerna kritika, brodovi kojima ja plovim su medju prvima koji su izasli iz njihove radionice i bili su zamorcici pa pretpostavljam da su se stvari popravile

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju