E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

PIMI - http://www.pimi.co.rs/

<< < (4/13) > >>

poljo:
Gledano uzivo ... izgleda kao veliki niz kanistera . Opaka stvar . Kal .222 kad ga probusi ostane da pluta . Necim punjeno a nije pur pijena.

LSI:

--- Citat: poljo  23, 11, 2010, 21:01:27 posle podne ---Gledano uzivo ... izgleda kao veliki niz kanistera . Opaka stvar . Kal .222 kad ga probusi ostane da pluta . Necim punjeno a nije pur pijena.

--- Kraj citata ---

U tehnici su bili poznati DIN, nekada JUS-sada SRB, EU, EN, ASTM, ISO i drugi standardi za ispitivanje materijala ali ovaj Kal.222 -  :nono:
Moram se raspitati u Institutu za standardizaciju Republike Srbije o čemu se radi. Čim saznam -  :telephone:

Профа:
ЛСИ, то су Пољини стандарди.

LSI:
Olimpe, Profo, hvala na objašnjenju.
Ma, shvatio sam ja da se radi o kalibru ali sam hteo malo da se našalim.

Ljudi, silan mu je metod - opali iz puške i gleda da li splav pliva ili tone! Ma, ko zna - možda i udje u standardni postupak?

captjerry:
@Zux-Pimi

Dobro dosao...prosto me je iznenadio odgovor i odlicno ste pokazali ostalim proizvodjacima kako se reaguje na kritike, svaka cast...

Vasim (Surcinskim) brodovima plovim od onog prvog "zelenog", sa tri manja plovka, do danasi i vrlo sam zainteresovan da se ukljucim , iskljucivo dobronamerno, u diskusiju kako bih ukazao na neke probleme na koje i danas nailazim...definitivno ima stvari koje je sam narucioc lose pozicionirao ili prevideo, na sta smo im g-din Manda, koji je takodje clan ovog foruma i njihov savetnik za nautiku, i ja sugerisali ali znate vec kako to ide...

nadam se da cemo ovim putem doci do novih resenja za buduce brodove i njihove vlasnike...

pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju