E, ovako treba... > Honda

HONDA 5 ks

<< < (9/10) > >>

Losmi:
hahaha, verujem. :D

pratim oglase, ali nisam jos video nesto primamljivo...

neptun:

--- Citat: zankiki  14, 01, 2022, 10:58:52 pre podne ---Ja bih se izmedju ta dva odlučio za yamahu 6KS 2T staru 10-15 godina  kgk kgk kgk

--- Kraj citata ---
I ja. Imam takvu 8ks neverovatno dobar motor

Losmi:
Samo da se javim, mozda ce nekom znaciti. Zvao sam ljude iz Futoga u decembru da pitam za Hondu 6icu i tada mi rekose da imaju nekoliko na stanju i da ne moram da zurim. Krajem februara sam pozvao opet, nisu imali ni jednu. Jos mi rekose kako je nemoguce da su mi rekli da imaju nekoliko na stanju. Postojala je opcija da se naruci, da uplatim avans, cekam motor mesec dana ali samo za dugu osovinu.

Na kraju sam pozvao Plattner, dogovorio se sve sa ljudima i pokupio novu Yamahu od 6ks sa kratkom osovinom u roku od dva dana. Nisam jos probao motor na camcu, ali mislim da nisam pogresio. Za specijal i ono sto meni treba, vise nego dovoljno. 

bsiki:
Kada te lupi po prstima javi (jedino ako nesto nisu promenili ili imas 100kg).

Sent from my SM-A415F using Tapatalk

Drivee:
Mislim da si uradio pametnu stvar. Za motore stare 15 godina traze cenu 70% kao nov. A staro i ko zna kako je vozeno. Mislim ali nisam siguran da je Yamaha 6 i 8 isto, samo je razlika u karburatoru ili slicno. Moze to lako biti i 8ks.
Da li si vec skinuo svanc na tom specijalu? Ako nisi, gledaj da to uradis. Drugar ga je poravnao, ima 8ks pa to ljudi leti. Jako lepo ide.
Tebi ce na punom gasu prednji kraj biti podignut te neces videti gde vozis -na punom gasu sa yamaha 6.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju