E, ovako treba... > Elektronika

Radio uredjaji....... svašta-nešto

<< < (9/10) > >>

zankiki:
Da, radio mu je odlična opcija, uz ekstra jak zvučnik, a baterija baš dugo traje (moj je još na prvom punjenju).

maverick:
Ajd sad neka netko lijepo na srpskom ili hrvatskom opise kako se ukucava kanal i memorira jer inace ce da ovo leti kroz prozor  lol ne onako udji u mod pa drzi urac palac skundi....vec stisno ono lijevo oli ono desno dugme i onda .....nadam se da sam bio jasan  lol

LSI:
Није што сам ја писао али упутство које се налази у поруци на коју упућује линк који сам дао пар порука раније у овој теми заиста је кратко и јасно. Треба само прочитати и следити. Гарантујем успешно постављање канала.

Ево га опет: http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,6319.msg113103.html#msg113103 .

Ако неко да боље упутство одмах бришите ово моје.

maverick:
Kliknem na D i ukucam frekvenciju....stisnem ptt ali mi ne smnimi frekvenciju...

LSI:

--- Citat: maverick  26, 10, 2014, 18:22:40 posle podne ---Kliknem na D i ukucam frekvenciju....stisnem ptt ali mi ne smnimi frekvenciju...

--- Kraj citata ---

Маверик, тастер "Dial" стиснути и држати један секунд а затим стиснути тастер "SCAN".

После укуцати фреквенцију и изабрати канал. На крају све упамтити притиском на "PTT".

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju