E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
petar_kozic:
--- Citat: Kapetan 04, 07, 2014, 10:36:11 pre podne ---
--- Citat: igorbos 04, 07, 2014, 09:02:07 pre podne ---
--- Citat: mladjo 04, 07, 2014, 05:56:45 pre podne ---Ako je to lepo onda ste slepi kod ociju eek
--- Kraj citata ---
Kako covek da precuti ovakav komentar...ccc! 7645218764198
--- Kraj citata ---
zokijevi brodovi uvek izazivaju komentare :)
--- Kraj citata ---
Da, ali ovaj izaziva vredjanje. Svako ima svoj ukus i moze da iznese svoje misljenje, ali ne na ovaj nacin.
Ljuba:
--- Citat: broker975fx 03, 07, 2014, 17:26:20 posle podne ---Pa taman posla da je drugačije, po meni bi mu bolje bilo da se fokusira samo na bravariju a da uređenje enterijera ostavi nekom drugom ovako mi nekako greota, nov brod a iznutra kao da je rabljen, mada ako se nekom cena sviđa - samo napred
--- Kraj citata ---
To ti je korisna opservacija, uglavnom svi znamo za brodograditelje ali još nisam video da je neko preporučio majstora za enterijer. Znao bih i ja da ga sklepam ali to bi ličilo ni na šta i izgledalo bi lepo samo meni... 6589
STG:
--- Citat: Ljuba 04, 07, 2014, 11:24:23 pre podne ---
--- Citat: broker975fx 03, 07, 2014, 17:26:20 posle podne ---Pa taman posla da je drugačije, po meni bi mu bolje bilo da se fokusira samo na bravariju a da uređenje enterijera ostavi nekom drugom ovako mi nekako greota, nov brod a iznutra kao da je rabljen, mada ako se nekom cena sviđa - samo napred
--- Kraj citata ---
To ti je korisna opservacija, uglavnom svi znamo za brodograditelje ali još nisam video da je neko preporučio majstora za enterijer. Znao bih i ja da ga sklepam ali to bi ličilo ni na šta i izgledalo bi lepo samo meni... 6589
--- Kraj citata ---
Ljubo "majstori" za enterijer postoje,ali koliko ljudi kukaju na cenu lima/korita,na cenu enterijera bi kukali x puta vise.
U nasim uslovima je,nazalost,domaca radinost jedino resenje.
zankiki:
Upravo tako. Kvalitetno odrađivanje enterijera u drvetu, kako bog zapoveda, i traje, a bogami i košta više nego lim, varenje i farbanje...
stvlada:
A kako se registruje,kao novo plovilo ili drugačije?Pitam zbog novih propisa ,nije provokacija. ;-)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju