E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
broker975fx:
Što druže Sale imaš nešto protiv ekipe iz kruga 2 - nemoj tako
A što se tiče uvreda jes administrator malo preterao što nikako ne može biti primer ostalima kako bi trebalo da se komunicira, ja koliko znam Sale je drugar sa Zoranom te je prirodno što ga zastupa i brani a sve i da je majstor prevarant i vaćara ne veruje da je sale prihodovo koji evro od toga.
srsa:
А бре људи немој да се џапате, чему свађа и тешке речи? Ко је незадовољан радовима нека се расправи са извођачем радова. Када се буде увео ред у бродоградњу биће више задовољних купаца(наравно и цене ће бити адекватне квалитету), а до тада......
А што се тиче "круга двојке", наравно у Београду је највећи број оних из "круга двојке"...................................... знају и користе само два падежа. kuku kuku kuku
SALE NB:
Čisto da malo oživimo ovu temu, ( i forum, slabo se nešto svađate u poslednje vreme thumbup), Zoki i dalje radi punom parom, kao i do sada.
Što se tiče kvaliteta, Zoki se trudi da unapređuje svoj proizvod, ali definitivno ostaje u istoj cenovnoj klasi kao i do sada.
Brodić Krim je Zoki uradio za sebe, ali kao i svi njegovi brodići, i Krim je na prodaju.
Drugi brodić je nešto manji, ali sa ugrađenom boljom i skupljom opremom. Rađen je po narudžbini.
Kapetan:
Duzine, cene i sl : )
Ljuba:
Nek priča ko šta hoće ali meni se Zokijev rad sviđa a pogotovu odnos cena/kvalitet. Nije napravio nauku i eksluzivu od toga, otvoren je za prepravke i dogovore i pošten je majstor, sve karte su na stolu.
Ako mi ne izleti nešto max. povoljno ja ću opet kod njega za brod, radio mi je šiklju pre 4 god. i eno još je živa i u funkciji.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju