E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (172/180) > >>

Jack Sparrow:
Naravno da se secam i na zalost ove godine smo propustili karneval...ali sledece necemo. Mi iskreno nismo ni razmisljali o prodaji vec je inicijalni plan bio da se camac pokloni Brodarskoj skoli ili vec osobi koja bi bila spremna da ulozi i vreme i znanje i ljubav da se brod sredi...na kraju je ovako ispalo. Sto se mene tice, ja sam vec krenuo sa potragom za novim camcem...ovog puta ce to biti "brand name" ili nece ni biti. U svakom slucaju hvala sto si se javio, i nadam se da ces biti zadovoljan novim camcem...

Zoran:
Ovu temu treba ZAKLJUCATI.

oblak:
Ili da ostane za nauk za sve nove klepare koji sebe nazivaju brodograditeljima..

SALE NB:
Hmm, Zoki sebe nikad nije nazivao brodograditeljem, a verovatno je najpošteniji majstor u Srbiji - i cenovno jedini izbor za većinu.

Ovo je svakako tema iz koje se štošta može naučiti, ponešto o Zokiju, a mnogo više o drugima koji su se našli pozvani da glume advokate i zastupnike ljudi koji znaju i sami da pišu, ali iz nekog razloga-neće.

Kapetan:
ljudi zoki je u rusiju i nije vise clan , glupo je sada se baviti komentarisanje...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju