E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
broker975fx:
Jbg sad i ja ne izdrža sB0
Istina je to što kažeš za opremanje plovila - košta pakleno i dok je ne ugrađeno a tek kad se proba montirati pa shvatiš da ti treba ovo i ono cifra još više raste, može i drugačije i puno jeftinije, može i kaljužna umesto prave pumpe, može i iverica umesto špera ali kako god obrneš i okreneš to bude polu rešenje. JBg ja probao sa nekim kineskim invertorima pa onda mi jedan odmah crkao a drugi sam spalio posle sat vremena pri čemu ni jedan ni drugi nije terao frižider. Na kraju kupih pravi sinusni invertor i sve radi kako treba a da sam ga odmah uzeo ne bih bacao pare na kineze. Ipak ton ti nije odgovarajući posebno prema Saletu (iako se više slažem sa tobom) jer ovde je najbitnije ko je koliko preplovio a mislim da bez obzira što je malađi od tebe ima više preplovljenih km.
Bucho:
Ljudi, pokusavao sam da se ne nerviram i ne javljam, ali preteraste. Kome se ne svidja Zokijev brod neka ne otvara i ne cita post. Pustite ljude kojima je to mera po novcaniku i potrebama neka citaju i neka se dive. Necemo mi svi preko okeana. Vecini je dovoljno da plovi koliko ima novca i da uziva na vodi. Ja bih voleo da vozim AUDI ali vozim ASKONU. Isto da imam 50.000 e, sigurno nebih gledao takve brodice. Ali posto nemam, gledam ono sta bih mogao da priustim. Pustite coveka da radi za onoga kome se to svidja. no125
SALE NB:
HOGAR:
HOGAR:
Bucho,ne se sekiraj,bre,kao sto si procitao do sada,ja ne pljujem po Zokiju i njegovim camcima.Svaka roba ima svoga kupca,to je zakon,i ja to postujem.Valjda si procitao sta do sada napisah k5 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju