E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
SALE NB:
--- Citat: oblak 31, 05, 2012, 09:19:52 pre podne ---"Cela stvar, dakle ima veoma malo veze tvojom jedrilicom, a veoma mnogo sa brzinom matice. Bilo koji drugi brodić ili čamac, da je plutao pored tebe, plutao bi identičnom brzinom, pogotovo, ako je slične veličine i težine."
Vidis, i tih 17km Zokijevim brodom koje ste "postigli" sve sa kumovima, su potpomognuti brzinom matice, ne hidrodinamicnoscu korita projektovanog tabla puta tabla, pa tabla u visini a dve table u sirinu....zato sam napisao da sam i sam plutao 9km/h! Ne da bih hvalio moj brod, za koji me uzgred briga koliko ide tamo, vamo.. vec samo da bih ti rekao da i "govna" plutaju.
--- Kraj citata ---
Malo mi glupo da ti kažem da si otkrio "toplu vodu", ali ako voliš nešto da komentarišeš samo radi komentarisanja, neka ti bude.
Pretpostavljam da to znači da čamci drugih proizvođača koji plove nizvodno nisu potpomognuti brzinom matice, već to samo Zokijevi čamci dobijaju "poseban tretman", jer imaju loša korita, ali eto, Dunav ih pogura pa su brzi ili ipak nisu ....... Mora da je zbog tih "kumova" stri ha ha ha ha Nemoj brate više, molim te, zabole me stomak! stri ha ha ha ha
Evo, da citiram sebe:
"Postigli smo maksimaln, stabilnih 17km/h nizvodno Dunavom i 10km/h uzvodno Savom, koja je danas bila poprilično jaka i brza. Na 1/3 gasa, plovili smo 10-11km/h nizvodno i 7km/h uzvodno. Tohatsu je za neka 4 sata efektivne plovidbe potrošio oko 15l mešavine."
SALE NB:
U pravu si, stvarno malo preterujemo sa ovo zaje*ancijom. Hvala na pozivu, veoma rado ću doći prvom prilikom.
Pazi , video sam ja mnoge Zokijeve brodiće, znam i za neke koji nisu bili simetrični 100% stri, ali to je to!
Ima li pravo vlasnik Zastave 101 da se žali proizvođaču zato što mu auto zvoni i klopara na svakoj neravnini, što najmanje jednom godišnje menja ručicu za otvaranje vrata ili prozora- jer otpadnu, što mu grejanje radi ili uvek ili nikad, što je ubosti u rikverc k'o šestica na Loto-u?!
Da li može da se žali zato što auto postiže samo 140Km/h i to nizbrdo, što mu treba 60 metara da stane od 100Km/h, što nema ABS, airbagove ili klima uređaj?
Na kraju, da li može da se žali zato što mu auto na putu izgleda kao da ide postrance, kao udareno kuče, gde zadnji točkovi maše trag prednjih i za 20-30cm???!!!
To je auto koji je nov koštao 3.500 evra, a koji su ljudi kupovali i nakon što ga isteraju iz salona, prvo su išli da sipaju ULJE?!
Nisu svi Zokijevi brodići jednako dobri ili uspeli, ni oni najbolji nisu bog zna šta, ali......koliko para...
Pingvin44:
Pa dobro i kod Zokija kad uzmes brod sledece sto uradis je da okrenes Halo oglase da vidis dal mozes da ga nekoj budali vecoj nego sto si ti zavalis za 500 E vise 6589
zoki novus:
Kec je 70-tih bio vise nego dobar auto!
ladjaVlajko:
Ајде бре људи, пустите мало Зокија да дише. Није чудо што се више и не јавља овде.
Не познајем човека ли на основу слика могу да кажем да је солидан мајстор и добар и јефтин варилац. Ко хоће да прође јефтино и добро нека купи пројекат, исече лимове на ЦНЦ-у и да Зокију да их извари.
Ко хоће само јефтино, нека одабере неки од бродова из Зокије понуде.
Ко хоће да прође само добро, нека стави пројекат под мишку и тражи другог мајстора.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju