E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
SALE NB:
Vidim ja, moraću da tražim veću proviziju od Zokija! ha stri clap
Novuse, vidi koliko sam zakuvao, a znaš da volim titule, ne manišem kakva je! kgk f85
Primajte me više u to ffff, ljudima više nije dobro od ove zaje*ancije! stri sajkaca
sale.m79:
Sale ti koliko hvalis Zokija trba da umes 70% . Al me nesto cudi do sad si bio protiv plekaanih sporeta i poznatiji
majstori su za tebe bili SEBOJ.
dača:
čini mi se da vi prizivate BUSU 2 ? rolleye
deda:
Ovo vise nije cak ni smesno!!
SALE NB:
Bojim se da nisi baš pažljivo čitao moje postove! sajkaca
Plekane šporete i dalje ne cenim nešto posebno, nisu loši za kuvanje ručka, ali za plovidbu..... no125
Svi koji su se ovde naveliko raspisali, niko od njih nije Zokijev kupac, i verovatno neće ni biti.
Ne zato što su Zokijevi brodići dobri ili loši, već zato što ih cela priča u stvari ne zanima, ali ubijaju vreme na forumu. Opet, dosta ljudi ovo pročita, i pro i kontra argumente, i naruče brod kod Zokija. Zašto? sha
Zato što većina ovde nešto maštari da sa brodom oplovi svet, a u stvari im brodić služi kao pokretna platforma za pecanje, ili sredstvo za transport društva, zezanje na vodi i odlazak do omiljenog mesta za roštilj. Teško da je zato potreban Linssen. U stvari, Zokijev brodić je mnooogo bolji za takvu namenu.
Svi majstori koji rade ovaj posao zaslužuju poštovanje, ne samo poznati, jer krvav je to posao, a mnogi se ovde sprdaju sa tim, a ni sijalicu ne umeju sami da zamene.
Ja im neću biti mušterija, ali to ne znači da ne cenim ili ne poštujem njihov rad. Jednostavno, mene takvi brodići ne zanimaju, nemaju neke osobine koje ja smatram ključnim. Niko ne mora da deli moje mišljenje, ali ja još nisam ni čuo, ni video ništa što bi me ubedilo u suprotno. 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju