E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
SALE NB:
U Stare Banovce je juče doplovio i brodić "Iverko", na kojem će Zoki pokušati da izvrši neke prepravke i ispravi konstrukcione greške koje se tiču plovnosti, upravljivosti i stabiliteta. Naravno, kad smo izvukli "Iverka" na prikolicu, palo je i piće, a bogami i čorbica! 114
Usput smo mogli lepo uporediti izradu, estetiku i praktičnost Zokijevog novog brodića i "Iverka", koji je izgrađen pre 4 godine u "Plavom Horizontu". Brodići su praktično identičnih dimenzija, plovnost i stabilitet, kao i brzina su na strani Zokijevog brodića ( sa 10ks jačim motorom),
a meni je iznenađenje bilo da su varovi na Zokijevom brodiću lepši i lepše obrađeni. Spoljni izgled i unutrašnjost nisu za poređenje, Zokijev brodić je ipak nov, a sa druge strane Iverko je unutra kompletno opremljen, i to veoma lepo! ( Marina je vršila pregled, pa se tome mora verovati! hi thumbup).
Glavna stvar jeste da je Zokijev brodić skoro duplo jeftiniji!!! Ali to već svi znate! thumbup sajkaca
broker975fx:
Koštaće i Zokijev toliko kad krene da se radi enterijer, dodaju pumpe, tankovi, struja i ostale stvari
SALE NB:
Poređenje cena se odnosi na cenu novog, isporučenog brodića, ofarbanog i ostakljenog, bez opreme.
parigroz:
A koliko je to u evrovima,ako smem da priupitam!? Mnogo je lep i skladan........ 25648
Kapetan:
Drago mi je da je Zoki posle 3 godine prihvato savete koje su mu svi ovde davali .... To se vidi na ovom plovilu ...
Sto se tice Iverkovog broda porediti ova dva broda je po meni neukusno ... Po meni je trebalo ovako
1 Poredi taj Iverkov brod sa nekim Zokijevim od pre 4 godine
2 Poredi danasnje cene Plavih Horizonata i zokijeve cene
3 Zokijeve varove od pre 4 godine sa Iverkom...
onda uporedi debljinu i kvalitet lima, koje su farbe primenjene i slicno.... ne mozemo pausalno porediti ...
ja iskrneo ne znam da li su plavi Horizonti posle Iverka izbacili i jedan brod , tada sam rekao da je to jako losa i firma ali od tada ja ne znam da li je covek nesto promenio... sad gledam sajt nisu menjali nista ima sigurno 3-4 godine... mozda su se i zatvorili ...
zoki je napravio iskorak tu nema sumnje ali ima tu jos jako mnogo posla ... ako hoces da poredis poredi zokija sa komsijama koji su nalsednici Apica i koji su jako konkurentni sa cenama...
zoki je izgubio sigurno 3 godine u usavrsavanju, zadnjih godinu dana je krenuo pravim putem ....
sto se mene tice pratim i dalje zokijev rad , i nadam se da ce se i na sledecem brodu videti iskorak u kvalitetu i stagnacija u ceni :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju