E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (131/180) > >>

maverick:
na ovoj fotki mi se cini da je ovaj var necim premazan...trebam savjet na istom mjestu na svom al camcu je bio silikon koji otpada...sta najbolje koristiti...preorucili mi ljepilo za sajbe...sta majstor koristi ako nije tajna

budens72:
Bravo za napredak koji je očigledan  :good:

Zoki svaka čast , biće to još mnogo bolje... i moje mišljenje je da profili moraju biti jači i gušće postavljeni, ali u svakom slučaju mnogo bolje nego kod predhodnih radova

samo tako nastavi  :good:

Kapetan:

--- Citat: budens72  08, 01, 2012, 22:47:12 posle podne ---Bravo za napredak koji je očigledan  :good:

Zoki svaka čast , biće to još mnogo bolje... i moje mišljenje je da profili moraju biti jači i gušće postavljeni, ali u svakom slučaju mnogo bolje nego kod predhodnih radova

--- Kraj citata ---

upravo  :good:

njegos68:
 Moje je mišljenje da je Kacintata ovako mogao i ranije da radi,ali nije bilo kupca koji je to htio da plati... svi hoće brod za sitne pare.. e sad se pojavio investitor koji hoće da plati brušene varove,ozaobljene prozore,razne finese i konuse i Zoki mu naravno to i napravi.. Bravo Zoki!

Kapetan:
evo Ikin predlog za siddrenu komoru ... Ne,  nisu u svadji pa ja zato kacim,  nego Iku zeza smanjivanje slika  :friends:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju