E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja Zoki

<< < (14/180) > >>

zoki novus:

--- Citat: Dule  21, 02, 2010, 13:32:25 posle podne ---Vidim obe bocne strane leze na betonu a korito zavrseno. Gde je tu blago V, gde kobilica?

--- Kraj citata ---

Dule ispod korita se verovatno nalazi kanal

Jack Sparrow:
Svakim danom je sve lepsi i lepsi...  :good:

Pozdrav,

Kapetan:
evo ih i najnovije slike od veceras, kao sto znate posle druzenja koje je organizovao Busa2 kolektivno smo otisli kod Zokija da pogledamo ladju koja se jos uvek radi .... 

Jack Sparrow:
@ Kapetan,

Kao totalnim pocetnicima, cilj nam je prevashodno bio da dobijemo camac koji ce moci da pristane lako uz obalu... prvobitno je bilo dogovoreno da to bude tabanas...onda je Zoki predlozio da ipak idemo sa blagim V koritom sto smo mi i prihvatili...i tako je dobijeno korito koje sada imamo...u pravu si za talase, mada ipak vrlo je moguce da smo dobili camac koji ce imati malo bolju plovnost u poredjenju sa klasicnim ravnim koritom...

@Broker

Ograda bi u principu trebala da prati prednju i zadnju ivicu broda i relativno bude paralelna sa istim, sto se na crtezu bas i ne vidi...inace se slazem u potpunosti u vezi sa oblinama (svi ih mi volimo)...ali svestan sam takodje da obline i mnogo vise kostaju, kako god neko ovo shvatio  :)

Pozdrav

ПЕЦОВ:
meni se najmanje svidja sto je konst. kreveta zavarena direktno na oplatu.mogla je neka precaga preko rebara pa za nju.iso tako sto rece dule pramac je previsok,po mom je mogao da se upusti nekih15-20cm. a da ima malu ogradicu (vidi linsen)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju