E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
eni blue:
Kapetane to sto sam ja znao ili nisam znao ne menja stvar, po meni varovi trreba da budu bolji, a ne znam zasto ti mislis da ja napadam Kacintatu, ja sam opisao moje iskustvo sa njim i ne vidim tu nikakav napad a to sto on ne moze da prihvati kritiku to je stvar njegove sujete ja tu ne mogu nista, Kancitata nemas ti razloga da se ljutis na mene jer ja nista u postu nisam ni slagao ni uvelicao niti rekao bilo sta ruzno o tebi, a ponuditi kao resenje da rupu na camcu saniram ZVAKACOM GUMOM je u najmanju ruku smesno. Toliko od mene
zorter:
--- Citat: Kapetan 21, 10, 2011, 20:59:40 posle podne ---.....................
samo jednom prilikom sam vario i to bas kod zokija i ne mogu da kazem koliko je tesko ili nije to odraditi , da sam ja majstor uzeo bih nekog klinca iz kraja samo to da radi ...
--- Kraj citata ---
--- Citat: Kapetan 21, 10, 2011, 21:10:34 posle podne ---
--- Citat: stvlada 21, 10, 2011, 21:08:54 posle podne ---Zavarivanje(ne varenje) dva lima nije tesko samo je malo dosadno....
--- Kraj citata ---
dao mi da varim po sred camca , i to zorterovog :friends:
--- Kraj citata ---
Evo dokaza da si vario i to bas na mom camcu :good:
zorter:
Ajd sad da i ja malo komentarisem vase komentare (ne Zokijev rad) jer vidim da mnogi to rade ili napamet ili zlurado.
-Da varovi nisu obruseni: to je tacno ali meni (licno) ne smeta. Da sam narucio camac kod Zokija, a vec znam da ne obradjuje varove, ili bih trazio da ih obrusi (i prihvatio troskove brusenja) ili bih bio spreman da ih sam obrusim za rad jeftinije izrade.
-Da izbija rdja posle kratkog vremena (i ako camac nije u vodi): i to je tacno. Ali ne treba za to uvek kriviti majstora. Vrlo cesto se u radnjama mogu naci farbe sumnjivog roka trajanja i skladistenja. Mnogi skladiste farbu gde mogu pa se desi da farba u toku zime zaledi. Od takve farbe nakon odmrzavanja nema nista, ali ko ce od trgovaca da to prizna.
Ponekad i odmascivaci izgube svoja svojstva iz raznih razloga a prodaju se kao ispravna.
Ne znam zasto za sve kriviti Zokija i njegovu radionicu. Razumeo bih nezadovoljstvo da je Zoki uradio camac po svojoj volji (ne narucen) ali iskljucivo za prodaju. Onda ne bi bilo "koliko para, toliko muzike". Da ga je uredio i sredio najbolje sto ume i moze i rekao: "Ovaj camac je na prodaju i kosta toliko.....", onda bi bilo korektno komentarisati njegov rad. Ovako ne vidim razlog za napad. A koliko vidim samo se njegov rad komentarise. Da li su prikazani jos neciji varovi? Nisam ih video. Da li je komentar o "siromasnim" i manje "siromasnim" ljudima na mestu? Nije. I "siromasni" imaju pravo i da zive i da plove i da uzivaju na "siromasan" nacin.
A da je camac za tri meseca poceo da pokazuje koroziju, jeste. Treba li za to da krivim Zokija. Ne. Nesto mogu i sam da uradim da bih to sredio. Varove cu sam da sredim ako mi nisu po volji.
Evo dokaza:
njegos68:
--- Citat: kacintata 22, 10, 2011, 10:10:07 pre podne ---nazalost za zorterov camac nije bilo para za feropoks,sve ostalo je bacena para
--- Kraj citata ---
kako bačena para? :sorry:
poljo:
Pravljen za vodu a sluzi za surenje na svinjokolju , za stovariste , za ....za sve sem za plobidbu . (ovo je trebalo staviti u ono gdje svi napadamo Zortera)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju