E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
Zoran Marinković:
:good:
Pope, dobro ti nama došao....a koliko ćeš izdržati sa nama :diablo: :diablo:.... :this: ovde više nema "krivih Drina" sve smo ispravili :yahoo:
popika3:
A slobodno možeš da praviš čamac kod Zokija. Daću ti njegovu vizit kartu :stop: :stop: :stop: :stop:
IKA:
--- Citat: popika3 24, 09, 2011, 21:53:27 posle podne ---Pazi ovako: ja pokazao sliku, imao lim i pitao koliko košta. Ne vidim šta tu nije jasno i koji su to moji loši argumenti. :lol: i zašto uvek mora ona naša: "koliko para, toliko muzike". Da nije bio dogovor, da nisam pokazao
šta hoću, a šta neću i da Zoki nije rekao: "Naravno, može", ništa ne bih rekao.
--- Kraj citata ---
Pope , u tvom konkretnom slučaju neverujem da mi možemo biti advokati bilo kojoj strani , obzirom da nismo upućeni u vaš dogovor, ti najbolje znaš.Svojim pojašnjenjem situacije možeš pomoći drugima da ne budu nezadovoljni kao ti , a zokiju može pomoći da takve greške ne ponovi kod drugih.
U svakom slučaju ako pojasniš čime si nezadovoljan korist mogu izvući svi , a nadam se i navijam da ti i zoki nađete zajednički interes i otklonite nedostatke kako biste oboje bili zadovoljni saradnjom.
popika3:
Živim za taj dan :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1: :dance1:
njegos68:
--- Citat: popika3 24, 09, 2011, 21:53:27 posle podne ---Pazi ovako: ja pokazao sliku, imao lim i pitao koliko košta. Ne vidim šta tu nije jasno i koji su to moji loši argumenti. :lol: i zašto uvek mora ona naša: "koliko para, toliko muzike". Da nije bio dogovor, da nisam pokazao
šta hoću, a šta neću i da Zoki nije rekao: "Naravno, može", ništa ne bih rekao.
--- Kraj citata ---
Pa brodovi se ne prave tako ,nego se donese projekat,a u projektu sve piše i koliko čelika i koja zaštita i koja farba ,pa ugovor ,pa tako redom..alto sve košta dosta a brod još nije počeo da se pravi.. e mi bi te troškove da izbjegnemo,pa donosimo slike.. Ja neznam ,ali vjerujem da je čamac izašao kao na tvojoj slici.. az ovo drugo daj slikaj pa i mi da vidimo..postavi slike ovdje.. :preved:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju