E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja Zoki
popika3:
Ah da, dobro veče svima!!!!!
Zovem se Pop, imam 43 godine i volim sve što vole mladi. U slobodno vreme skupljam salvete i priveske i živim u Zemunu. Ja sam zvao irekao:"Imam lim, hoću takav čamac, pokazao sliku, i pitao koliko to košta."
Malo pre su me iziritirali ovi što prave poređenje sa Mercedesom, takozvane advokate. Kad kupite nov auto, pa makar to bio i Yugo, da li dolazite na doradu, dofarbavanje, dihtovanje, a usput ne dobijete pumpu za ispumpavanje vode? Pitanje sam postavio da bih video kako se ja kotiram u celoj priči i da vidim pohvale i primedbe majstora.
IKA:
Pope dobro ti nama došao na forum.Nema razloga da te iko iritira , jer svako ima pravo na svoj stav i mišljenje i sačuvaj bože da svi isto mislimo.Ovde se vrlo često vode polemike ali uglavnom zato što nam je dosadno pa pametujemo ,ko uspešno ko ne, manje više nebitno.Tvoje konkretno iskustvo će najviše dobrineti da ljudi steknu pravi uvid u situaciju.
Za juga .DA, mnogi su išli posle kupovine novog juga na dorade, dofarbavanje,dihtovamje doštelavanje.Ali su ga ipak platili znatno manje nego neki drugi ozbiljniji auto.To za juga govorim iz ličnog iskustva.
njegos68:
--- Citat: popika3 24, 09, 2011, 21:30:06 posle podne ---Ah da, dobro veče svima!!!!!
Zovem se Pop, imam 43 godine i volim sve što vole mladi. U slobodno vreme skupljam salvete i priveske i živim u Zemunu. Ja sam zvao irekao:"Imam lim, hoću takav čamac, pokazao sliku, i pitao koliko to košta."
Malo pre su me iziritirali ovi što prave poređenje sa Mercedesom, takozvane advokate. Kad kupite nov auto, pa makar to bio i Yugo, da li dolazite na doradu, dofarbavanje, dihtovanje, a usput ne dobijete pumpu za ispumpavanje vode? Pitanje sam postavio da bih video kako se ja kotiram u celoj priči i da vidim pohvale i primedbe majstora.
--- Kraj citata ---
Vala Popika i nisu ti neki argumenti.. :nono: Za ove argumente ne treba advokat,dovoljan je i pripravnik... Što nisi naručio neki Linsen ili slično pa bi imao garanciju.. Dule je napisao pravi odgovor na ovakve priče EVO da ga pastujem... :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party: Ili bi svi da budu brodovlasnici
Zna se da to nije i ne moze da bude jeftino i da to ne moze svako sebi da priusti.
A kod nas...
Ako imas za siklju kupi siklju, ali dobru.
Ako imas za gumenjak kupi gumenja, ali dobar i siguran.
Ako zelis brod a nemas dovoljno... nastavi da zelis i skupljaj pare.
heat: E zaboravih i ja kad sm bio mali skupljao sam salvete .. :lula:
popika3:
Pazi ovako: ja pokazao sliku, imao lim i pitao koliko košta. Ne vidim šta tu nije jasno i koji su to moji loši argumenti. :lol: i zašto uvek mora ona naša: "koliko para, toliko muzike". Da nije bio dogovor, da nisam pokazao
šta hoću, a šta neću i da Zoki nije rekao: "Naravno, može", ništa ne bih rekao.
njegos68:
--- Citat: odisej 24, 09, 2011, 21:45:32 posle podne ---Pope dobro ti nama došao na forum.Nema razloga da te iko iritira , jer svako ima pravo na svoj stav i mišljenje i sačuvaj bože da svi isto mislimo.Ovde se vrlo često vode polemike ali uglavnom zato što nam je dosadno pa pametujemo ,ko uspešno ko ne, manje više nebitno.Tvoje konkretno iskustvo će najviše dobrineti da ljudi steknu pravi uvid u situaciju.
Za juga .DA, mnogi su išli posle kupovine novog juga na dorade, dofarbavanje,dihtovamje doštelavanje.Ali su ga ipak platili znatno manje nego neki drugi ozbiljniji auto.To za juga govorim iz ličnog iskustva.
--- Kraj citata ---
Ovo sa Yugom ti je istina živa.. Odem ja 89 godine u kg da kupim Yuga i kažu mi tamo mora da se čeka ali ima bez garancije na boju i to 500 maraka manje.. I ja sav srećan kupim ,al onda krene rdja .. A ne kažu zalud Ko ne plati na mostu plati na ćupriji.. :dance1:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju